Konakçı, İnegöl’e geliyor

Yayınlama: 16.03.2023
718
A+
A-

İnegöl Din Görevlileri Derneği, İshakpaşa Cami Uzman İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, Din Görevlileri Derneği olarak camianın güçlü seslerinden Halil Konakçı’yı İnegöllülerle buluşturacaklarını belirtti. Memiş, Cumartesi günü tüm İnegöllüleri akşam namazına Organize Sanayi Bölgesi Camii’ne davet etti.

İnegöl Din Görevlileri Derneği, İshakpaşa Cami Uzman İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, camianın güçlü seslerinden Halil Konakçı’yı İnegöl’de ağırlayacaklarını ifade etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Memiş, şu ifadeleri kullandı:








NE KADAR BÜYÜK VE YÜCE BİR MİLLET OLDUĞUMUZU GÖSTERMİŞ BULUNMAKTAYIZ

“Cumartesi akşam saatlerinde yapacağımız programla ilgili bilgilendirme toplantısı için basın açıklamasında bulunmaktayız. Son dönemlerde ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz. Asrın felaketini yaşadık. Sel felaketi yaşamak suretiyle milletçe zor günlerden geçmekteyiz. Moral motivasyonumuzun son derece düştüğü günlerdeyiz. Ama Allah’a şükürler olsun ki; millet olarak kenetlendiğimiz, birlik ve beraberliğimizi birlikte ayağa kaldırdığımız ve geçmişteki ecdadımızın yapmış olduğu gibi birlikte hareket ettiğimizde ne kadar büyük ve yüce bir millet olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız”

GÜÇLÜ HATİPLERDEN HALİL KONAKÇI GELECEK

“İnegöl Din Görevlileri Derneği olarak bu zor günlerde kardeşlerimizin manevi dünyasına bir nebzede olsa ferahlık katabilmek için içerisinde bulunmuş olduğumuz Ramazan Ayı arifesinde, tarihimizin en önemli kahramanlık destanı Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü münasebetiyle 18 Mart Cumartesi günü, akşam saatlerinde hepimizin yakinen tanımış olduğu güçlü seslerden, güçlü hatiplerden Halil Konakçı hocamızı İnegöl’de ağırlayacağız. Hem Çanakkale Şehitlerimiz ve tüm Şehitlerimiz için, ülkemizin maruz kaldığı tüm felaketlerde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için Kuran’ı Kerim ziyafeti tertip ettik. Yatsı namazına müteakipte inşallah Halil Konakçı hocamızın sohbetini ve vaazını dinleyeceğiz. Malumunuz özellikle son zamanlarda yoğun bir ilgi gören bir hocamız. Bununla ilgili yoğun bir talep vardı. Bizde bunu Ramazan öncesinde değerlendirmek suretiyle böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Buradan bütün hemşerilerimizi, bütün gönül dostlarımızı hem kuran ziyafeti programımıza hem de Halil Konakçı hocamızın sohbet programına davet etmek istiyoruz. 18 Mart Cumartesi akşamı, akşam namazı itibariyle Organize Sanayi Camimizde inşallah binlerce yürek bir olacak ve Kuran’ı Kerim’in etrafında yapacağımız dualarımız ve sohbetlerimiz ile birlik ve beraberliğimizi en zirvede yaşayacağımız bir akşam, Ramazan öncesinde hep birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.