KONSEY’DEN ARAALi’YE ZiYARET

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, bir grup yürütme grubu üyesiyle yeni Emniyet Müdürü İlhami Araali’yi makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 25.10.2017
553
A+
A-

 Ziyarette konuşan Cerrah, “Bütün kurumlarımız önemlidir fakat Emniyetin yeri ayrıdır. Zira can güvenliğimizin, mal güvenliğimizin teminatı sizlersiniz. 15 Temmuz’daki hain darbe planından sonra Emniyet kurumunun önemi daha da artmıştır. Konsey olarak İnegöl’de yaptığımız çalışmalarda park problemi en büyük sorunlardan birisi olarak dikkat çekmektedir. Tek yön, çift yön uygulamasına uyulmaması, ters yön ihlalleri, dörtlüleri yakarak yola park etmek ve trafiği esir alma kültürü, yayalara karşı hassas olma gerekliliği gibi konular kentimizin başlıca sorunları olarak göze çarpmaktadır” dedi.

 

Emniyet Müdürü  İlhami Araali ise, “Yıllardır İnegöl’de görev yapmaktayım. İnegöl’ü çok seviyorum ve sorunları da sizin de tespit ettiğiniz gibi iyi biliyorum. Birlikte her alanda halkımızla işbirliği yaparak sorunları minimize etmek için çalışıyoruz. En büyük problemlerden birisi de aşırı göç ve adaptasyon sorunudur. Asılsız ihbarlar, sınırlı sayıda olan teşkilâtımızı yakmaktadır. Halkımızın bu konularda daha sorumlu davranmasını istiyoruz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş