Konsey’den şiir ve imza programı

İnegöl Kent Konseyi Tarafından, ‘Sirideryadan Rindlere Şiir Ne Söyler’ programı düzenlendi. Düzenlenen programda şiirler ifade edilirken, Şair Rüstem Ahmet Gözübüyük’ün yeni kitabının da tanıtımı ve imza programı gerçekleştirildi.

Yayınlama: 19.04.2018
787
A+
A-

‘Sirideryadan Rindlere Şiir Ne Söyler’ programı ile İnegöl kent Konseyi bir şiir ve vefa programı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ikinci şiir kitabını çıkaran İnegöl Kent Konseyi Kültür Edebiyat Çalışma Grubu üyelerinden Şair ve Oyma Sanatçısı Rüstem Ahmet Gözübüyük için şiir söyleşisi ve imza günü programı düzenlendi.

 






‘Sirideryadan Rindlere Şiir Ne Söyler’ adlı programda şairin ikinci kitabı olan “Rind’e Rindane Söyle Seyrinde” adlı kitapla ilgili değerlendirmeler ve kitapta yer alan şiirlerin yazılma serüvenleriyle ilgili bilgiler verildi.

 

Koordinatörlüğünü İnegöl Kent Konsey Kültür Edebiyat Çalışma Grubu başkanlığını yapan Harun Demir’in gerçekleştirdiği programa Şair Ahmet Edip Başaran ve Şair Rüstem Ahmet Gözübüyük katıldı.

 

Şiir üzerine önemli bilgilerin verildiği programda, İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru da görüşleriyle önemli katkılarda bulundu. Şiirin Konuşulduğu ve şiirlerin okunduğu programı zevk ve ilgiyle izleyen katılımcıların büyük bir keyif aldıkları gözlendi.

 

Program sonunda Şair Rüstem Ahmet Gözübüyük, katılımcılara ikinci şiir kitabı olan Rind’e Rindane Söyle Seyrinde’yi imzaladı. İmza sırasında  şair ve katılımcılar arasında samimi sohbetler yapıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş