Konteynır krizine Taban’dan anında müdahale

Orhaniye Mahallesi’nde esnaf tarafından tepkilere neden çöp konteynırı için İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’dan anından müdahale geldi. Taban bir manavın önüne bırakılan çöp konteynırını kaldırttı.

Yayınlama: 17.01.2018
683
A+
A-

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Orhaniye Mahallesi Doğu Garajı mevkiinde bir manavın önüne konuşlandırılan çöp konteynırı çevredeki esnaf tarafından tepkilere neden oldu.

 

Şikayetler üzerine bulunduğu yerden kaldırılan çöp konteynırı bölgede bulunan 4. Noterin önüne konuşlandırıldı.






 

Noter yetkililerinin de  tepki göstermesi üzerine konteynır, Ankara Caddesi üzerine bırakıldı.  Gergin anların yaşandığı olayda haber alarak anında  olay yerine giden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban çevre sakinleri ve esnaflarla görüşmeye başladı. Manav işletmecisi gıda ürünleri sattığını belirterek çöp konteynırının burada bulunmasının uygun olmadığını ifade etti.

 

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Çevre sakinleri ve esnaflarla yaptığı istişare sonucu çöp konteynırı vinç yardımı ile Ankara Caddesi üzerinde bulunan 4. Noterin önüne konuşlandırıldı.Olay yerine gelen vatandaşlar ve çevre esnaflar sorunun çözülmesinin ardından sessizce dağıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş