KORKUTAN KAZA

İnegöl-Bursa karayolu üzeri Orhan-1 İnegöl Köftecisi mevkiinde kamyon, özel otomobil ve motosikletin karıştığı kaza da 1 kişi ağır yaralandı.

Yayınlama: 05.01.2018
883
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, İnegöl-Bursa karayolu üzerinde İnegöl istikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan Ünal Aktan yönetimindeki 34 AHJ 429 özel otomobil trafiğin yavaşlaması nedeniyle fren yaptı. Bu sırada arkasından seyir halinde olan 42 yaşındaki Günay Çelik yönetimindeki plakasız motosiklete, arkadan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü önünde bulunan özel otomobile çarptı. Kafası arka cama çarparak yere düşen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

 

İLK MÜDAHALE VATANDAŞLARDAN






Yaralıya ilk müdahaleyi özel otomobil sürücüsü ile çevredeki vatandaşlar yaptı. Başka bir kazaya sebep olmamak için ağır yaralı sürücüyü yolun dışına alan vatandaşlar durumu trafik ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş