KORSAN EMLAKÇILARA UYARI

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, korsan emlakçılık yapan kişilerin olduğunu belirterek uyarılarda bulundu.

Yayınlama: 14.03.2020
424
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan  İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, “Bilindiği üzere her mesleğin olduğu gibi bizim mesleğinde korsanları var. Göreve geldiğimiz ilk günden beri yönetim kurulumuzla birlikte korsan emlakçı ve ayakçı diye tabir ettiğimiz kişilerle ciddi anlamda mücadele ediyoruz. Meslektaşlarımızca bize iletilen şikayetler doğrultusunda ciddi anlamda çalışmalar yapıp hareket ediyoruz. Son günlerde bazı sitelerde çalışan güvenlik görevlilerinin maddi çıkar gözeterek “KORSAN EMLAKÇILIK FALİYETLERİ” yaptığıyla ilgili duyum ve şikayetler aldık. Daha önceden devlet kurumlarında çalışan personellerle ilgili yaptığımız çalışmalar sonucu olumlu sonuçlar aldık ve bu kişiler artık korsan emlakçılık yapmıyorlar. Şimdi site güvenliği olan arkadaşlara da derneğimiz olarak bir uyarı yapmak istiyoruz. Eğer emlakçılık yapmak istiyorsanız gelin bizler size iş yerinizi nasıl açacaksınız ne belgeler alacaksınız yardımcı olacağız, güvenlik görevliliğini bırakın ve emlakçılık yapın. Eğer güvenlik görevlisi kalacaksanız da mesleğinize 4 elle sarılın. Emlakçı meslektaşlarımın rızkı ile oynamayın” dedi.

 

KORSANA PRİM VERMEYİN






“Çok değerli müşterilerimize de buradan seslenmek istiyorum” diyerek konuşmasını sürdüren Uçaravcı, “Biz sizlere hizmet etmek için çok çaba sarf ediyoruz. Bir mevkide size daire gösterebilmek için akaryakıt yakıyor, vaktimizi size ayırıyor, bütün evraklarınızı hazırlayıp size en iyi şartlarda mülkünü alıyoruz ve ya satıyoruz. Sizden ricamız korsan emlakçılara prim vermeyin ve böyle durumlarla karşı karşıya kaldığınız da derneğimizin şikayet hattını arayıp şikayette bulunun” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş