Kritik hafta

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bugün deplasmanda Keçireöngücü’ne konuk olacak. Temsilcimiz galip gelmesi durumunda, puan cetvelinde rakibini geride bırakmış olacak.

Yayınlama: 07.04.2018
567
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, belki de ligin en kritik haftasını bugün yaşayacak. Ligin bitimine az zaman kalması ve temsilcimiz İnegölspor’un Play Off rakiplerinden biri olan Keçireöngücü ile oynayacağı müsabaka, İnegölspor’un Play Off iddiasını sürdürmesi için en önemli müsabaka olarak dikkat çekiyor.

 

Temsilcimiz İnegölspor, bir yandan saha içerisinde rakibi Keçiörengücü’nden 3 puan almak için ter dökerken, diğer yandan ise rakipleri Sancaktepe ve Sivas Belediyespor müsabakalarının sonuçlarını bekleyecek.






 

KERÇİÖRENGÜCÜ’NE HİÇ YENİLMEDİK

Temsilcimiz İnegölspor, rakibi Keçiörengücü ile tarihinde 7 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu müsabakalarda rakibine hiç mağlup olmazken, 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Temsilcimiz bu müsabakalarda rakip filelere 8 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 5 gol gördü.

 

ARAMIZDA 2 PUAN VAR

Temsilcimiz İnegölspor, ligde oynadığı 29 müsabakada sonucunda topladığı 52 puan ile 7. sırada bulunuyor. Rakibimiz Keçiörengücü ise, 29 haftada topladığı 54 puan ile puan tablosunda 6. sırada. Temsilcimiz rakibini mağlup etmesi durumunda puan cetvelinde rakibinin önüne geçmiş olacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş