KÜÇÜKÇALIK ÖĞRENCİLERİNDEN KUTLU DOĞUM ŞENLİĞİ

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir program tertip edildi.

Yayınlama: 28.04.2017
1.161
A+
A-

Dün düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasını yapan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Müdürü Müslim Serbest, “Peygamber Efendimizi anmaktan anlamaya çalışmak için çaba sarf eden, Peygamber Efendimizi daha yakından tanımak için, zahmet edip programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in dünyaya teşrifleri münasebetiyle 14-20 Nisan haftası 1989 yılından bu yana, Kutlu Doğum Haftası adı altında ülkemizin her köşesi ve aziz milletimizin yaşadığı her ülkede sevinç ve coşkuyla kutlanmaktadır. Amaç, Hz. Peygamberimizi sadece camilerde değil, uygun her mekanda onun şanına yakışan bir şekilde anmak ve anlamaya çalışmaktır. Güzel ahlakı tamamlamak, güzellikleri yaymak için gönderilen güzeller güzeli Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)’in dünyaya teşriflerinin 1446. yılı olan 2017 yılı Kutlu Doğum Haftamızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor. Bu programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen başta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ramazan Babacan olmak üzere, onun çok değerli öğrencilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.








 

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra Gülaçar’ın ‘Esselamdan Nur’ adlı şiiri okunmasının ardından öğrenciler tarafından oluşturulan ilahi grubunun ilahi ve ezgiler seslendirdi. Okul öğrencisi Selin Güngör’ün ‘Naat’ adlı şiirin okunmasının ardından program öğrencilerden Enes Sert’in Veda Hutbesi’ni okumasıyla son buldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.