Kural tanımayan sürücüler cezalandırılacak

İnegöl’de yapımı devam eden kavşak düzenlemeleri ile ilgili soruları cevaplayan Belediye Başkanı Alper Taban, düzenleme tamamlandıktan kurallara uymayan sürücülerin cezalandıracağını bildirdi.

Yayınlama: 18.05.2018
757
A+
A-

Bas geç butonu konulacağını ifade eden Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl-Alanyurt yolu AVM bölgesinde ve Altay Caddesi üzerinde bulunan yaya geçitleri kaldırılacağını belirtti.  Taban konuşmasını şöyle sürdürdü,“AVM kavşağında düzenlemelere başladık burada ki çalışma tamamlanınca yaya geçitleri için bas geç butonu koyacağız.  Kavşaklar içerisinde bulunan döner adaların kaldırılması ile trafik %25 rahatlayacak. Buna park disiplinlerini de eklememiz lazım.”
 

DENETLEME AYAĞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

İnegöl’de trafik düzenlemesinin tamamlanmasının ardından hatalı park yapan araçların çekileceğini belirten Taban “Burada amacımız kimseyi üzmek değil ama toplu yaşamda kuralları uymayı gerektiriyor.  Bunun başka çözüm ve çaresi yok. Eğer biz şehirleşiyorsak kurallara riayet edeceğiz. Sürücülerimiz uyarıldığında denetlendiğinde tamamen kural tanımayanlar varsa gerek ceza yazılarak gerek aracı çekilerek gerekli uygulamalar yapılacak ama önce çalışmaları bitirelim gerekli uyum sürecini atlatalım denetleme ayağını gerçekleştireceğiz. Sayın emniyet müdürüm gereken desteği verecek, sayın kaymakamımız düzenli bir şekilde olmasını oda arzu eder” diye konuştu.








 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.