KURŞUNLULU GENÇLERİN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Kurşunlu Mahallesi gençlerinin Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan talep ettiği semt sahasının yapımı için çalışmalara başlandı. Proje tamamlandığında Kurşunlu Mahallesi modern bir semt sahasına kavuşacak.

Yayınlama: 20.04.2017
785
A+
A-

Kırsal Mahallelerde yatırımlarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi gençlerinin hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başladı. Bir süre önce Kurşunlu’da yapılan ürün toplama merkezi temel atma töreni sırasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan mahallelerinde spor yapabilecekleri, futbol oynayabilecekleri bir saha isteyen gençlerin talebi üzerine, Başkan Aktaş talimat vererek gençlerin hayalini gerçekleştirmek üzere saha yapım çalışmalarını başlattı. Tesis içerisinde yer alacak soyunma odası, hakem odası ve doktor odasının yer alacağı idari bina yapımı devam ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu dün semt sahası düzenleme projesinin yapıldığı alanda çalışmaları yerinde inceledi.

 

İNEGÖL BELEDİYESİ HER ALANDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR






Etrafı panel çitlerle çevrilerek modern bir semt sahasının hayata geçirileceği alanda idari bina inşaatını inceleyen Adil Kansu, çalışma hakkında açıklamalarda da bulundu. İnegöl Belediyesinin kırsalda ve merkezde olmak üzere her alanda yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Kansu, “Bugün de Kurşunlu Mahallemizdeyiz. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın spora verdiği önem ortada. Geçmişte birçok merkez mahallemizde semt sahaları, kapalı spor salonları yapılmıştı. Büyükşehir uygulamasıyla birlikte de şuanda kırsal mahallelerimizde ciddi bir şekilde hizmet ediyoruz. Spor sahaları yapmaya devam ediyoruz” dedi.

 

NEZİH BİR SAHA YAPILACAK

Daha önce 5 kırsal mahallede semt sahası projelerinin yapıldığını kaydeden Adil Kansu, “Şimdiye kadar Çitli, İsaören, Çeltikçi, Deydinler ve Çavuşköy Mahallelerimizde 5 adet saha ve soyunma odaları yapıldı. Bugün de Kurşunlu Mahallesinde şuanda sahamızın ve tesislerin yapımı devam ediyor. Yaklaşık 100 m2 alan üzerinde 2 soyunma odası, doktor odası ve hakem odası olmak üzere bir bina inşa ediyoruz. Yan tarafımızda bulunan sahanında tesviyesi yapılarak etrafı panel çitle çevrilecek ve yanlarında tretuvar yürüyüş yolu olmak üzere burada güzel, nezih bir saha yapacağız. Bu çalışmanın belediyemize maliyeti yaklaşık 130 bin TL” diye konuştu.

 

GENÇLER İSTEDİ BAŞKAN TALİMATI VERDİ

Semt sahasını mahalle gençlerinin Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan talep ettiğini de hatırlatan Kansu, şöyle konuştu: “Geçtiğimiz günlerde burada gerçekleştirdiğimiz Ürün Toplama Merkezinin temel atma töreni sırasında mahalle gençlerimiz Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’tan saha talebinde bulunmuştu. Başkanımız da hemen talimatı verdi ve bizler de uygulamaya başladık. İnşallah çocuklarımız, gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak burada sportif faaliyetlerini yapacaklar. Köyler arası turnuvalar yaparak enerjilerini sarf edecekler ve sporumuza, futbolumuza güzel katkılar sağlarlar. Ben burada yapmış olduğumuz hizmetlerin Kurşunlu Mahallesi sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün de çalışmayı yerinde incelemek üzere geldik. İnşallah tamamlandığında güzel bir açılışla da taçlandırılacaktır.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş