Kurtuluşspor’da Özmen dönemi

Kurtuluşspor’da Teknik Direktörü Erdoğan Sarıuşak ,yönetimden affını isteyerek görevinden ayrıldıktan sonra, teknik direktör arayışlarına başlayan Kurtuluşspor deneyimli antrenör Melik Özmen ile anlaştı.

Yayınlama: 09.03.2018
641
A+
A-

İnegöl’de çeşitli kulüplerde antrenörlük yapan Melik Özmen, kendisini Kurtuluşsporlu yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Kulüp Başkanı Talha Öziş ve Genel Kaptan Olcay ileri hazır bulundu.

 

Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, “Erdoğan Sarıuşak hocamızın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarımıza hemen başlamıştık. Yönetim olarak yaptığımız toplantı sonrasında Melik Özmen’i göreve getirme kararı aldık. Ben hocamıza yeni görevinde başarılar dilerken, görevden ayrılan Erdoğan Sarıuşak hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.








 

Melik Özmen ise, “10 yıl İnegölspor’da profesyonel takım dahil tüm yaş gruplarında görev yaptım. Bu yıl BAL ligine çıkan ve özellikle ikinci devre müsabakalarında başarılı maçlar çıkaran Kurtuluşspor yönetimi sağ olsunlar devre arasında da böyle bir teklifte bulundular ama farklı hedeflerim olduğundan dolayı kendilerine teşekkür etmiştim. Erdoğan hocanın profesyonel takım ile anlaşması üzerine başkanımızdan gelen teklifi kabul ettim. Süreçte kalan 5 önemli müsabakamız var. Amacımız yakalanılan çıkışı devam ettirerek, ligde kalmak. Kaliteli ve birbirinden değerli oyuncu grubumuz var. Bu oyuncu grubumuz ile kalan 5 maçımızı en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Bizlere güvenerek göreve getiren Talha başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Hem bizlere hem sporculara hem değerli Kurtuluşspor camiasına hayırlı olur inşallah” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.