KURTULUŞ’TA HEDEF BAL

Süper Amatör Lig Play-Off yoluna emin adımlarla çıkan Kurtuluşspor, Yenişehir Belediye Spor’u mağlup etmesi durumunda Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek

Yayınlama: 28.04.2017
754
A+
A-

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Kurtuluşspor, Pazar günü saat 17.00’da Atıcılar-3 Sahası’nda Yenişehir Belediye Spor karşısında final niteliğinde bir müsabakaya çıkıyor. Puanları eşit olan ve galip gelenin Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceği 2 takımın mücadelesinden beraberlik çıkması durumunda 2. bir maç oynanacak. Bu maçtan da beraberlik çıkar ise müsabaka uzatmaya gidecek. Beraberliğin bozulmaması durumunda ise BAL’a yükselecek takımı penaltılar belirleyecek.

 

Play-Off’ta iddiası kalmayan Yenicespor ise Pazar günü saat 14.00’da Kestel Üst Sahası’nda Kestel Belediye Spor ile karşı karşıya geliyor.








 

2. Amatör Küme’de mücadele eden Osmaniyespor, Pazar günü saat 17.00’da Sanayi Sahası’nda Söylemiş Başak Spor’u konuk ediyor. Hocaköyspor saat 15.00’da Yenişehir Sahası’nda Yolören Spor deplasmanına çıkarken Cerrahspor ise saat 17.00’da Yenişehir Sahası’nda Yenişehir Çeltikçi Spor’a konuk oluyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.