LEVENT BÖREK HİZMETE AÇILDI

İnegöllü iş adamları Musa ve Mustafa Şeşka kardeşlerin İnegöl’e kazandırdığı; ‘Levent Börek’ geçtiğimiz gün yapılan görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı.

Yayınlama: 12.06.2020
853
A+
A-

Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğur, çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

 

Açılış töreni öncesi ilk olarak açıklamalarda bulunan İşadamı Musa Şeşka, “Mesai saatleri içerisinde beni bugün yalnız bırakmayan tüm esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.






 

ESNAFLARA VE SANAYİCİLERE TEŞKKÜR

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “Öncelikle İnegöl’ün tam merkezinde bulunuyoruz. Burası İnegöl’ün ticaret hayatının uzun yıllardan beri merkezi olmuş bir yer. Hayat bütün ihtişamı ile devam ediyor. Bazen olumsuzluklar, bazen mutlu bazen mutsuzluklarla birlikte kendini yenilemeye devam ediyor. Bizlerde Allah’a çok şükür iş dünyası olarak yenilenmelere ayak uyduruyoruz. Bugün de yeni iş yerimizin açılışı için bir araya geldik. Bu yenilenmeler hayatımızda devam edecek. Onun için hiç durmadan çalışmaya, üretmeye İnegöl esnafı olarak, sanayicileri olarak her daim mücadele edeceğiz. Bununle ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben özellikle Kovid süresince devletimize, yetkililerimize, mülki amirlerimize çok teşekkür ederim, sanayicimizin, esnafımızın yanında olduğu için. Buradan özellikle, çarşının göbeğinden tüm esnaf ve sanayicilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yaşamış olduğumuz 3 aylık Kovid süresince devletinin ve milletinin yanında olan, hiçbir şekilde korkmadan çekinmeden bu mücadelenin içerisinde olan, işçi çıkarmadan istihdamı arttırarak insanlarımıza katkı sağlayan tüm esnafımıza ve sanayicilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni açılan işyerinin hayırlı olmasını dinliyorum” dedi.

 

ÇARŞI İÇİN YENİ PROJELER YAPILIYOR

Çarşı içerisinde yeni düzenlemelerin olacağını belirten Belediye Başkanı Alper Taban, “Bereketli bir günde yeni bir işyerini açmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu işletmenin önce kendilerine sonra da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bereketli ve girişimci insanların yaşadığı güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin en büyük gücü bana ne diye soracak olursanız, bu şehrin içinde yaşayan bu güzel insanların olduğunu gönül rahatlığı ile ifade edebilirim.  Çünkü sizler ürettikçe devletimiz de milletimiz de güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Burada çok güzel planlarımız var. Çarşı bölgesinde trafik düzeni, yayalaştırma, çarşının cazibesinin arttırılması ile alakalı ve daha güçlü bir çekim merkezi olması adına, başarılı örnekleri incelemeye devam ediyoruz. Bu bölgeyi içine alacak güzel projelerin çalışmalarına devam ediyoruz. Ben konuşmamın sonunda tekrar işletme sahiplerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BÖYLE İŞYERLERİNİN AÇILIŞI BÖLGEYE KAKI SAĞLIYOR

Son olarak açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, “ Böyle güzel bir işyerinin açılışında birlikteyiz. İnşallah bu süreçleri yaşamayı Allah bize göstermez. Böyle işyerlerinin açılışı bölgeye kakı sağlıyor. Ben bu işyerinin kendilerine hayırlar getirmesini, şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş