MASA TENiSi EN iYiLER LiGi’NDE BüYüK BAŞARI

Masa tenisinde geleceğin sporcularının yarıştığı Masa Tenisi Minikler-Küçükler en iyi 12’ler 4.etap müsabakalarında İnegöl Belediyespor Masa Tenisi sporcusu Yaren Kurt, zorlu rakipler arasından sıyrılarak kendi kategorisinde Türkiye’nin en iyi sekiz sporcusu arasına girmeyi başardı.

Yayınlama: 20.06.2017
993
A+
A-

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 17-18 Haziran tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleştirilen Masa Tenisi Minikler-Küçükler en iyiler ligi 4.etabına Bursa ilini tek başına temsil ederek gelen İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Sporcusu Yaren Kurt, en iyiler liginde milli takım altyapısında bulunan ve milli takım hazırlık kamplarına katılmış olan sporculara karşı başarılı müsabakalar çıkararak Türkiye 8.ciliğini elde etti. En iyi 12’ler liginde Bursa ilini temsil eden Yaren Kurt’u başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Her geçen gün başarı çıtasını yükselten Masa Tenisi branşındaki sporcularımızın katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda hem İnegöl’ü hem de Bursa’yı en iyi şekilde temsil ederek önemli başarılara imza attıklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

 

SPORU BİR YAŞAM BİÇİMİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ






Masa Tenisi en iyi 12’ler liginde kendi kategorisinde Türkiye’nin en iyi sekiz sporcusu arasına girmeyi başaran İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Sporcusu Yaren Kurt’un göstermiş olduğu başarısından dolayı açıklama yapan Başkan Aktaş; “İnegöl olarak ticarette, sanayide önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu manada Belediyespor projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha iyi görüyoruz. Sporu bir yaşam biçimi yapmak ve sporu her yaş gurubuna yaymak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ayrıca sporcularımızın hem iyi birer birey olmaları ve derslerinde başarılı olmaları hem de sportif açıdan gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

MASA TENİSİNDE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ

2009 yılında kurulup bugüne kadar faaliyetlerini devam ettiren İnegöl Belediyespor’un farklı branşlarda İnegöllü gençlere hizmet etmekte olduğunu belirten Aktaş; “Bu branşları tanımalarına ve ilerleyen dönemlerde bu branşları profesyonel düzeyde yapmaları için aralıksız çalışmalara devam etmekteyiz. Bu kapsamda önem verdiğimiz branşlardan olan Masa Tenisi branşında da birçok lisanslı sporcumuz mevcut. Masa tenisine olan ilgi ve alakadan dolayı bu sayı her yıl artıyor. Bu anlayışla her geçen gün başarı çıtasını yükselten Masa Tenisi branşındaki sporcularımız katıldıkları şampiyona ve turnuvalardan önemli başarılar elde ederek ve madalyalar kazanarak dönüyorlar” dedi.

 

YAREN KURT EN İYİLER LİGİNDE

Masa Tenisi Minikler-Küçükler en iyiler liginde elde edilen başarı hakkında da konuşan Aktaş; “Öncelikle birçok sporcu arasından sıyrılarak dereceye giren Yaren Kurt’u kutlamak isterim. Yaren kardeşimiz masa tenisinde farklı organizasyonlarda önemli başarılara imza atıyor. Son olarak Sakarya’da düzenlenen Masa Tenisi Minikler-Küçükler en iyi liginde Yaren Kurt zorlu rakiplerini geride bırakarak Türkiye 8.cisi oldu. En iyiler ligi 4.etabında Bursa ilini tek başına temsil eden İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Sporcusu Yaren Kurt, en iyiler liginde milli takım altyapısında bulunan ve milli takım hazırlık kamplarına katılmış olan sporculara karşı başarılı müsabakalar çıkararak kendi kategorisinde Türkiye’nin en iyi sekiz sporcusu arasına girmeyi başardı.  Ayrıca sporcumuz en iyiler liginde oynadığı oyun ve aldığı başarılı sonuçlardan sonra transfer teklifleri de aldı” şeklinde konuştu.

 

Aktaş son olarak; “Masa Tenisi Minikler-Küçükler En iyiler liginde elde edilen bu başarıdan dolayı sporcumuz Yaren Kurt’u ve antrenörümüz İsmail Gümüş’ü tebrik eder, sporcumuzun başarılarının artarak devam etmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş