‘MAVİ İNEGÖL’ İÇİN KESİNTİSİZ DENETİM

Pandemi sürecinin başlangıcından bu yana ilçe halkının sağlığını önemseyerek çalışma sağlayan İnegöl Belediyesi, kontrollü normalleşme sürecinde de ‘Mavi İnegöl’ için denetimlerine devam ediyor.

Yayınlama: 10.03.2021
436
A+
A-

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta başlayan kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yeniden faaliyete başlayan işletmeler başta olmak üzere ilçe halkının yoğun olarak kullandığı iş kollarından bakkal, market, restoran, kafeterya, pastane, kahvehane, çay bahçesi ve berber gibi işletmelerin denetimini gerçekleştirdi. Ekipler yaptıkları denetimde işletmelerin İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen genelgede yer alan tedbirlere uyup uyulmadığı, genel temizlik şartlarına riayet edip etmediklerini kontrol etti. Ekipler toplu ulaşım araçlarını da denetleyerek kurallara uyulması için uyarılarda bulundu.

 

‘MAVİ İNEGÖL’ HEDEFİNE TOPYEKÜN MÜCADELE İLE ULAŞIRIZ






Mavi İnegöl hedefine tedbirlere riayet edilerek ulaşılabileceğini aktaran İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçe halkına uyarıda bulundu. Başkan Alper Taban, ‘Cumhurbaşkanımızın açıkladığı yeni normalleşme sürecinde 1 haftayı geri de bıraktık. Sürecin en başından bu yana İnegöl Belediyesi olarak hem işletmelere hem de vatandaşlarımızın yoğun kullandığı alanlara denetimler gerçekleştirdik. Her gün sevdiklerimizi toprağa verdiğimiz, bir araya gelemediğimiz bu günlerde birbirimizi uyarmaya ihtiyacımızın olmadığını düşünüyorum. Ancak biz yine de sizleri ziyaret etmeye devam ediyoruz. Mavi İnegöl ve Mavi Bursa hedefine topyekûn mücadele ile ulaşabiliriz. Ekiplerimiz sürekli sahada hizmete devam ediyor. Salgını sonlandırmak bizim elimizde. Yaşamımızda tedbirlere riayet ederek bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmayı hedefliyoruz.’’ dedi.

 

SALGINLA MÜCADELENİN TEMEL UNSURU; TEMİZLİK

Hafta sonu yasaklarının kalkmasıyla piknik alanlarında oluşan olumsuz görüntüleri temizlik bilincinin artmasıyla ortadan kaldırılacağını ifade eden Başkan Alper Taban, ‘’Salgının bulaş riskini azaltmak için maske, mesafe ve temizlik kurallarına istisnasız uyulması gerekiyor. Ancak geçtiğimiz hafta sonu piknik alanlarında temizlik hususunda gördüğümüz eksiklikler bu sürece zarar veriyor. Salgınla mücadelenin temel unsuru temizlikten geçiyor. Görevimizin başından bu yana temizlik hususunda oluşturduğumuz farkındalıklar ile dikkat çekmek istedik. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Temiz İnegöl hedefimize hep birlikte ulaşacağız.’’ dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş