MEHMETÇiK’E DESTEK PROGRAMI

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ve idarecileri, Barış Pınarı Harekâtı’nda görevli olan Mehmetçik için destek programı düzenlendi.

Yayınlama: 23.10.2019
506
A+
A-

Programda öğrenciler kahramanlık türküleri söylerken şehitlerimiz ve askerlerimiz için Kuran-ı Kerim okudular. Bayrak ve Şehitlik temalı şiirleri seslendiren öğrenciler, dua ederek programı tamamladılar.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Demir, dünyanın en pahalı ve en zor topraklarında yaşadığımızı, ecdadımızın her karış toprağını kanı ile sulayarak bize hediye ettiği bu toprakları korumak için birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden çok çalışmamız gerektiğini, ayrıca vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi çok sevmemiz gerektiğini söyledi.






 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ise, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli duygularını geliştirmeyi amaçlayan bu tür etkinlikleri gerçekleştirdikleri için okul idaresi ve öğretmenlerine çok teşekkür ettiğini, bu vatanı korumak için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

 

Son konuşan bir diğer Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin, program vesilesiyle şu anda ülkemizin birlik ve dirliği için mücadele eden tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan muzafferiyetler dilediğini belirtti.

 

Program sonrası öğrenci ve velilere okul idaresi tarafından lokum ikram edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş