MEHTER GELENEĞİ BOZMADI

İnegöl Mehter Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar programlarına bir yenisi daha eklendi. Önceki akşam düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Yayınlama: 14.06.2017
611
A+
A-

Önceki akşam düzenlenen iftar programına  İnegöl Mehter Derneği Başkanı Mehmet Semiz, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile aileleri katıldı.

 

İNSANLAR ESERLERİ İLE MAKBULDÜR






İftarı programının ardından bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Mehter Derneği Başkanı Mehmet Semiz, “İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Yüce Allah’ın katında insanlar amelleri ile makbuldür. Dünya ve ahrette de insanlar eserleri ile makbuldür. İçinde bulunduğumuz bu güzel mekan da siz mehterci kardeşlerimizin eseridir. Hani derler ya, ‘Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır’ diye, mehterimizin başarısında da siz mehterci kardeşlerimizin değerli eşlerinin katkısını inkar edemeyiz. Eşlerinizden ayrı kalmak pahasına onları dünyanın öbür ucuna gönderip, İnegöl Mehterinin tanıtılmasına katkıda bulunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Mehtere emeği geçmiş, şu anda aramızda olmayan ağabey ve kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş