Memleket Partisi İnegöl’de atağa geçti

Yayınlama: 21.12.2022
124
A+
A-

Memleket Partisi İnegöl ve Bursa heyeti, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Başkanı Ysemin Soydan, “En kısa zamanda İTSO ‘da İnegöllü iş adamlarıyla geniş bir toplantı düzenleme isteğimizi ilettik” dedi.

Muharrem İnce’nin Bursa ekibi, seçim öncesi sahaya çıktı. İnegöl ve Bursa heyeti İnegöl’de ziyaretlere başlarken, ilk ziyaret İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’a oldu.






Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan, şu ifadeleri kullandı:

“Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Parti Meclisi Üyemiz Ruşen Sever, Bursa İl Başkanımız Mesut Şahin, Nilüfer İlçe Başkanımız Cevdet Şen ve Osmangazi İlçe Başkanımız Hakan Üstün, il ve ilçe yöneticileri ile İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunup başarılar diledik. İnegöl sanayisinin lokomotifi olan mobilya sektörü, İnegöl ovası verimli toprakları üzerinde yetişen meyve sebze üretimi ve tarım sektörü ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin İnegöl ziyaretinde kendilerine tekrar bir ziyaretimiz olacağını en kısa zamanda İTSO ‘da İnegöllü iş adamlarıyla geniş bir toplantı düzenleme isteğimizi ilettik.  Misafirperverlikleri ve yakın ilgileri için Yavuz Uğurdağ ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz”

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş