Memleket Partisi’nde yönetim belli oldu

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’nda yönetim belli oldu. Kurucu Başkan Yasemin Soydan, yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Yayınlama: 06.07.2021
1.350
A+
A-

Memleket Partisi İnegöl İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Başkanı Yasemin Soydan yönetiminde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu görevlendirmelerinin yapıldığı toplantıda, tüm yönetim kurulu üyeleri parti tüzüğünün öngördüğü başkan yardımcılıkları görevlerine gönüllülük esasıyla yerleştirildi.

 

Memleket Partisi İnegöl İlçe Yönetim Kurulu şöyle şekillendi:






Turboslot Giriş

 

İlçe Sekreteri Ahmet Işık, ilçe Saymanı Zeynep Bayezit, İlçe Eğitim Sekreteri Mesut Üzülmez, İlçe Başkan Yardımcısı Serap Acar, İlçe Başkan Yardımcısı Oğuzhan Barbaros, Kadın Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu İlçe BŞK. YRD. Feriha Yaman, Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe BŞK. YRD. Ali Açarçiçek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe BŞK. YRD. Ömer Balcı, Esnaf ve Sanatkârlardan Sorumlu İlçe BŞK.YRD. Sezai Uludağ, İşçi Hakları Ve Sendikalardan Sorumlu İlçe BŞK. YRD. Kemal Tekin, Medya Dağıtım Ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe BŞK. YRD. Ozan Kaya, Bilgi Ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu İlçe BŞK. YRD Cihan Tarım, Akademik Odalar Ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu İlçe BŞK. YRD. Hatice Kılıç, Seçim Ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe BŞK.YRD. İsmail Erbay, İş Dünyası Ve İşverenlerden Sorumlu İlçe BŞK.YRD. Tunahan Koç, Doğa Ve Çevre Haklarından Sorumlu İlçe BŞK.YRD. Alican Koyun.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş