MERKEZ NE DERSE O

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, gündemdeki yerel ittifak konusu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Genel merkezimiz bize ittifak olacak derse, bizler zaten geçen seçimlerden tecrübeliyiz. Üzerimize düşen ne varsa, Milliyetçi Hareket Partisi ile milletimiz ve ülkemiz için elimizden geleni yaparız. Genel merkezimiz ittifak yok derse de, o zaman üzerimize düşen ne varsa yine yapmaya devam ederiz” dedi.

Yayınlama: 02.10.2018
814
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Ersan, “Bildiğiniz üzere Cumhur İttifakı’nda Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak kurulmuştu. Ve bunun da milletimiz ve vatanımız için yararlı taraflarına her birimiz şahit olduk. Sonuç olarak Cumhur İttifakı sandıktan üstün çıktı. Bu demek oluyor ki yapılan ittifakın, milletimiz tarafından bir karşılığı var” dedi.

 

Genel Merkezin ittifaka olumlu bakmaları durumunda, kendilerinin de bu konuda hazırlıklı olduklarını ifade eden Mustafa Ersan, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “İttifak kararını elbette bizler vermiyoruz. Bizimde bağlı olduğumuz genel merkezimiz var. Genel merkezimiz bize ne derse biz onu yapmakla mükellefiz. Genel merkezimiz bize ittifak olacak derse, bizler zaten geçen seçimlerden tecrübeliyiz. Üzerimize düşen ne varsa, Milliyetçi Hareket Partisi ile milletimiz ve ülkemiz için elimizden geleni yaparız. Genel merkezimiz ittifak yok derse de, o zaman üzerimize düşen ne varsa yine yapmaya devam ederiz”






 

Ülkemizin dış mihraklara karşı duruşunu bozmadan devam ettiğini ifade eden Ersan, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Dövizdeki dalgalanmalar malumunuz. Bu ülkenin ne kadar önemli olduğunun bütün ümmet farkında. Bu nedenle de üzerimizde elbette bu tür oyunlar oynanacak. Ama bunun farkına varmamız ve buna göre hareket etmemiz gerekiyor. Onlar oyunlarını oynayacaklar. Onların hesapları hiç bitmeyecek. Önemli olan bizim dik durup onların oyunlarını başlarına yıkmamız. AK Parti hükümetinin yaptıkları ortadadır. Yapılanlar, yapılacakların teminatıdır. Bu nedenle yerel seçimlerde çok büyük önem arz ediyor.  Vatandaşlarımızın yerel seçimlerin ne denli önemli olduğunun farkında ve buna göre de hareket edecektir”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş