Meteoroloji’den 12 il için ‘kuvvetli sağanak’ uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son dakika bilgilerine göre Balıkesir, Bursa, Sakarya, Düzce çevrelerinde, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Yozgat, Aksaray, Amasya, Tokat ve Şırnak’ta kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Yayınlama: 22.06.2020
886
A+
A-

Yapılan açıklamaya göre, bu akşamdan itibaren yarın akşam saatlerine kadar, ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Anadolu’nun doğusu, Batı Karadeniz ile Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Yozgat, Aksaray, Amasya, Tokat ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan, akşam saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa, Sakarya ve Düzce çevrelerinde beklenen dolu yağışı ile gök gürültülü sağanakların, yerel olarak kuvvetli olacağı ön görülüyor.








 

 

Meydana gelebilecek sel, su, baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Haftalık Hava Durumu (22 - 28 Haziran 2020)

Haftalık Hava Durumu (22 – 28 Haziran 2020)

HAFTALIK HAVA DURUMU (22 – 28 HAZİRAN 2020)

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu bölgelerde biraz artacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.