METRUK BİNALARIN YIKIMI DEVAM EDİYOR

Koronovirüsle mücadelede şehrin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, bir taraftan da görüntü kirliliği oluşturan ve tehlike arz eden binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sinanbey Mahallesi Kamer Sokakta bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirildi.

Yayınlama: 15.04.2020
585
A+
A-

Daha modern bir kent oluşturmak ve gelecek nesillere güzel bir şehir miras bırakmak için çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi sadece yaparak değil, yıkarak da geleceğin İnegöl’ünü imar ediyor. İlçe genelinde halk sağlığını tehdit eden durumlar karşısında halkın güvenliği için kullanılmayan metruk binalarla ilgili yıkım çalışmaları sürdürülüyor. İnegöl Belediyesi ekipleri bugün sabah saatlerinde yaptıkları yıkım çalışması ile Sinanbey Mahallesi Kamer Sokakta bulunan metruk binanın oluşturduğu tehlikeyi ortadan kaldırdı.

 

Terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binalar, olumsuz bir durumla karşılaşılmadan önce gerek ekiplerin tespiti ve gerekse mahalle sakinlerinin talebi üzerine inceleniyor. Yapılan incelemelerin ardından emniyet ve sağlık açısından risk oluşturduğu tespit edilen metruk binalar mülk sahipleri ile irtibata geçilerek gerekli izinlerin alımından sonra yıkım işlemi gerçekleştiriliyor.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.