MEZİT MAHALLESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

İnegöl Belediyesi, kısal Mezit Mahallesinde mezarlık yolu ve cami çevresinde toplamda 2000 m2’lik parke taş uygulamasına başladı. Yolların parke taş kaplanması ve çevre düzenlemesiyle Mahalle modern bir görünüme kavuşacak.

Yayınlama: 02.09.2020
447
A+
A-

Kırsal ve merkez ayrımı yapmadan hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Mezit Mahallesinde orta mahalle olarak adlandırılan bölgede iki ayrı notada parke taş uygulamasının startını verdi. Muhtarlık ve mahalle sakinlerinden gelen talebin değerlendirilmesi üzerine, mezarlık yolu ve cami çevresinde parke taşı uygulamasına başlandı. Toplamda 2000 m2 parke taşı döşenecek alanda çalışmalar hummalı şekilde sürüyor.

 

EKSİKLERİMİZİ TAMAMLIYORUZ






Bir yandan yapım çalışması sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban da dün beraberindeki heyetle birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin de eşlik ettiği inceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Bugün Mezit Mahallemizdeyiz. İnegöl Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yapmak üzere buraya geldik. Burası bizim yine görsel anlamda en güzel köylerimizden bir tanesi. Bu bölgede var olan eksiklerimizi tamamlama adına arkadaşlarımız çalışma yaptılar. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin bizlere iletmiş olduğu yollarımızla ilgili parke taş döşenmesi konusunda talepler vardı. Bir miktar da caminin çevre düzenlemesiyle ilgili çalışma talep edilmişti. Arkadaşlarımız bu doğrultuda çalışmalarını başlattılar” dedi.

 

ÖNCELİK SIRALAMASINA GÖRE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Eksiklerin farkında olduklarını da kaydeden Başkan Taban, “Mahallemizde alt temel ve parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor. Bittiğinde güzel bir eser olacak. Burayı kullanan vatandaşlarımız en güzel şekilde buradan istifade edecekler. Yapılan çalışma hayırlı uğurlu olsun. Eksiklerimiz vardır muhakkak. Burada yaşam varsa, insanlar varsa eksikler de mutlaka olacaktır. Biz de bunları gidermek için mücadele ediyoruz. Tabi gerek altyapı gerek üst yapı noktasında eksiklerimizin farkındayız. Bunları gidermek üzere çalışıyoruz. Öncelik sıralaması yaparak eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse de İnegöl Belediyemizin katkılarıyla yaşam alanlarımızı daha yaşanabilir hale dönüştüreceğiz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş