MHP Genel Başkan Yardımcısı İnegöl’ü ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu İnegöl’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Yayınlama: 14.02.2019
640
A+
A-

Bugün saat 15.00’da Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, 15.30’da İnegöl Ülkü Ocakları’nı, 16.00’da ise Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban’ı ziyaret etti.

 

OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ






Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, “ Cumhur ittifakı adayı olarak sayın başkana seçim çalışmaları öncesinde başarılar diliyoruz. Hem de desteklerimizi sunmak için geldik. İnegöl’de ve Bursa’da en yüksek oyu Cumhur İttifakı’nın alması için elimizden ne geliyorsa yapacağız.  Bu gayret içerisinde iki parti omuz omuza mücadelemizi yürüteceğiz. 1 Nisan günü Cumhur ittifakı Bursa ve Türkiye’de galip çıkacaktır” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ

Daha sonra konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “ Bugün yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum ve şeref duydum. Tabi ki siyasi büyüklerimiz bir karar verdiler ve geçmişte de Cumhur İttifakı adı altında oluşan ittifak şehrimizde de oluşturuldu. Bizlere düşen daha fazla çalışma ve beraberinde en iyi sonucu elde etmek ve daha sonra en iyi şekilde hizmet etmek olacak. Bu ziyaret için teşekkür ediyorum. Yapılan ittifakın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş