MHP gönüller yapıyor

Yayınlama: 30.03.2023
109
A+
A-

Seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, bu kapsamda ‘Komşum nasılsın?’ ev ziyaretleri ile Orhaniye esnaflarını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı’na özel tertip edilen; ‘Komşum nasılsın?’ programları kapsamında, MHP heyeti vatandaşların iftar sofrasına konuk oluyor.






Bu kapsamda MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutalp Mahallesinde ikamet eden Çal ailesinin evine konuk oldu.

MHP heyeti, Cumhur İttifakı’na destek çağrılarını yinelerken, sohbet havasında geçen ziyarette ailenin talepleri dinlendi. MHP heyeti, talepleri yerine getirmek için notlar alıp, en kısa sürede çalışma başlatacaklarını dile getirdi.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri daha sonra Orhaniye Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Cumhur İttifakı’na destek isteyen heyet, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş