MHP İnegöl, tam kadro sahada

Yayınlama: 28.03.2023
85
A+
A-

Cumhur İttifakı taraflarından Milliyetçi hareket Partisi’nde hareketlilik sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, yönetimi ve MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda ‘Komşum nasılsın?’ etkinliği ile vatandaşların iftar sofrasına konuk olan MHP heyeti, diğer yandan ise esnaf ve dernek ziyaretlerini sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı’a özel tertip edilen; ‘Komşum nasılsın?’ programları kapsamında, MHP heyeti vatandaşların iftar sofrasına konuk oluyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz akşam MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Hanifi Elaltuntaş, İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, yönetim kurulu üyeleri ve MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan, Yeniceköy Mahallesi’nde ikamet eden Serkan Kılıç isimli vatandaşın evini ziyaret ederek iftar sofrasına konuk oldu.






İftarın ardından ailenin taleplerini dinleyen MHP heyeti, talepleri yerine getirmek için notlarını aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ‘Cumhur ittifakına’ destek isteyen heyet, bu seçimlerin Türkiye tarihi için çok önemli olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı diğer yandan ise esnaf ve dernekleri ziyaret ederek Cumhur İttifakı’na destek istiyor. Bu kapsamda MHP heyeti, Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan esnafları ve kıraathaneler ziyaret ederek vatandaşlar buluştu.

Daha sonra Yenice Erzurumlular Derneğini ziyaret eden heyet, burada Cumhur İttifakı’na destek çağrılarını yineledi. Ardından sohbet havasında geçen ziyarette vatandaşların talepleri dinlendi.

Program ve ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Aylar öncesinde aslında bizler sahaya inmiştik. Çünkü adayımız belli ve kararımız netti. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin öngörüleri ile bugün doğru bir tarafta olduğumuzu görüyoruz. Bu anlamda Cumhur İttifakı olarak da bu seçimlerin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun farkındayız. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmek için saha inmiştik. Çalışmalarımızı bu dönemde daha da yoğunlaştırarak vatandaşlarımızın gönlüne girmeye çalışıyoruz”

Muhalefeti ağır bir dille eleştiren Bayram, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Karşımızda kazanma şansı bulunmayan bir ittifak var. Bu ittifakın taraflarına baktığımız zaman hepsi zıt kutup. Ama makam mevki gibi kavramlar, hizmet anlayışının da önüne geçti. Aralarında bakanlıkları paylaşıyorlar. Sadece buda değil. PKK’nın mecliste yüzü olan HDP’de biliyorsunuz bu masaya dahil oldu. Elinde şehit kanı olan bir yapının olduğu yere, milletini seve kim oy atar ki? Muallakta olan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen değerlendirmelerinizi iyi yapın. Kızdığınız konular vardır ama bu konuları cezalandırma noktası olarak sandığı görmeyin. Eğer ille bunu görecekseniz, karşı ittifaka bakın, o zaman zaten oyunuzu ona göre verirsiniz”

Bayram, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Çok kullandıkları ifadeler var; ‘Diyaneti kapatacağız, TİKA’yı kapatacağız, Kanal İstanbul’u yaptırmayacağız, LGBT özlük hakkıdır’ gibi söylemleri var. Yapılan projeler reddedip, dini değerlerimiz ve dahi gönül coğrafyamız ile aramızda bağ kuran kurumları kapatacağını söyleyenlere milletimiz gerekli cevabı verecektir. Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Mücahit Kemal’ diyecek kadar ileri giden kardeşlerimize de sesleniyorum. Lütfen Necmettin Erbakan’ın yüzünü aklınıza getirin. İslam’a savaş açan insanlarla aynı safta yer almak size yakışmaz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş