MHP sahada çalışmalarını sürdürüyor

Yayınlama: 09.01.2023
145
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram ve yönetim kurulu üyeleri, Yenicköy Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Bayram, “Biz önce vatandaşlarımızın gönlüne daha sonra da oylarına talibiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi, seçim startını erken vererek mahalle mahalle vatandaşlarla bir araya geliyor.






MHP İlçe Teşkilatının son durağı ise Yeniceköy Mahallesi oldu.

Başkan Uğur Bayram ve beraberindeki yöneticiler esnafları ziyaret ederken, daha sonra ise Yenice Erzurumlular Derneği’nde vatandaşlarla hashabil programı düzenlendi.

Öte yandan MHP’nin kadınları ise Yeniceköy’de ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Programların ardından açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz üzere bizler her zaman sahada olan bir teşkilatız. Malumunuz seçim sürecine de giriş yaptık. Bu anlamda arkadaşlarımız ile programlar düzenleyerek vatandaşlarımızı ziyaret ediyor ve onlarla gönül bağı kuruyoruz. Biz önce vatandaşlarımızın gönlüne daha sonra da oylarına talibiz. Bu anlamda da çalışmalarımız büyük bir özveri ile devam ediyor. Teşkilatımız adına bizleri en iyi şekilde Yeniceköy’de ağırlayan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim”

Bayram, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Cumhur İttifakı olarak seçime gidiyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de beyan ettiği üzere, sahada çok çalışacağız. İnşallah seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak olarak ipi göğüsleyerek, nice hayırlı hizmetlerin altına imza atmak istiyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş