MHP sahanın her noktasında

Yayınlama: 31.03.2023
109
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, pazarda esnaflarla, iftar sofrasında vatandaşlarla, camide cemaatle bir araya gelerek, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, “Yoğun bir çalışma dönemine girdik. Sahanın her noktasında varız. İnşallah seçimlerde ipi göğüsleyerek, Türkiye yüzyılında önemli işlere imza atmak istiyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, pazarda esnaflarla, iftar sofrasında vatandaşlarla, camide cemaatle bir araya gelerek, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.








Bu kapsamda ilk olarak MER-PA’da esnafları ziyaret eden MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan ve ilçe yöneticileri, ardından da depremzede Tüfenk ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeni ile bu ilden ilçemize tahliye edilen Tüfenk ailesini ziyarette açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan, meydana gelen büyük afetle yaşanan sıkıntıların ve üzüntülerin birlikte aşılacağını belirtti. Milletçe bu afetin yaralarının sarılmasında maddi olduğu kadar, ziyaretlerin ve buluşmaların da moral yüklediğini belirten Doğan, bu buluşmada duygulu anlar yaşandığı ifade etti.

MHP heyeti iftar programının ardından teravih namazını Suyolu Camii’nde eda etti.

Namazın ardından cami cemaati ile bir araya gelen MHP heyeti daha sonra ise Hamidiye Mahallesi esnafları bir buluştu.

Yapılan ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan A. Adayı Doğan, “Ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızın partimize olan ilgilerinin giderek arttığını görüyor, vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

İlçe Başkanı Uğur Bayram ise, şu ifadeleri kullandı:

“Yoğun bir çalışma dönemine girdik. Sahanın her noktasında varız. İnşallah seçimlerde ipi göğüsleyerek, Türkiye yüzyılında önemli işlere imza atmak istiyoruz. Partimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bunu sokakta, pazarda, esnaf esnaf, ev ev dolaşırken daha iyi anlıyoruz. Bu da bizleri ayrıca motive ediyor. Aylar öncesinde sloganımız belliydi; ‘Adayımız belli kararımız net’. Bu anlamda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühü ve feraseti ile bu seçimlerde ipi göğüsleyerek ülkemizi Türkiye yüzyılına taşımak istiyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.