MHP’de çalışmalar sürüyor

Yayınlama: 10.04.2023
64
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi, 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde İnegöl’de çalmadık kapı bırakmıyor. MHP heyeti, bir yandan ev ziyaretlerini sürdürürken, diğer yandan ise dernek ve esnafları ziyaret ederek Cumhur İttifakı’na oy istiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kemalpaşa mahallesinde ikamet eden Doğan Ailesi’nin evini ziyaret ederek iftar sofrasına konuk oldu. Burada Doğan ailesi ile bir araya gelen MHP heyeti, depremzede ailenin acılını paylaştı.

Ziyaretlerine devam eden MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, İl Başkanvekili Süleyman Tefekkür, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Bursa Milletvekili Adayı Fevzi Zırhlıoğlu ile Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldiler.






Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan ve ilçe yönetim kurulu ise Yenişehir Gündoğan Mahallesi’nde Sümbülük Camii teravih namazı sonrası, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve Yenişehir MHP ilçe teşkilatı ile kıraathaneleri ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldiler. Vatandaşların taleplerini dinleyip, Cumhur İttifakı’na destek isteyen Bilal Doğan, vatandaşın isteklerini dinleyerek sorunların çözümü noktasında girişimlerde bulunacağını ve sorunların takipçisi olacağını ifade ederek, vatandaşlara teşekkür etti.

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş