MHP’den Avarlar Kavşağı için çözüm önerisi

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından sık sık kazaların meydana geldiği Avarlar Kavşağı ile ilgili çözüm önerisi hazırladı.

Yayınlama: 26.10.2018
843
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl AR-GE Birim Başkanı Barış Kalem yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatının; İnegöl için daha refah daha rahat ve yaşanabilir hizmet anlayışı ile ilk bölümünü 10 Ocak 2018 de basın aracılığı ile paylaştığımız trafik projemiz bu süreçte gördük ki ses getirdi. Çalışan, üreten halka hizmet bilincindeki görev anlayışımız ile İnegöl trafiğini çözüme kavuşturacağına inanarak hazırladığımız projemizin şimdiki bölümünü de 11 bölge de yaptığımız 23 görselli çalışmamız oluşturmaktadır. Bu sebeple siz basın mensupları aracılığı ile inegöl kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Yaklaşık olarak bir yılı aşkın süredir İnegöl’ün trafik sorununu önemli bir bölümünü oluşturan Avarlar kavşağı hala kesin çözüme maalesef ki hala ulaşmamıştır. Galiba sorun olmaya da devam edecek. Ar-Ge birimimizin hazırladığı çözüm önerilerinin görselleri aşağıdadır” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş