MHP’DEN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkan Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri , İnegöl’e yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç”ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 11.10.2017
624
A+
A-

Ziyaretin ardından bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkan Hayati Bedir, “Bugün İnegöl’ümüze yeni atanan, Cumhuriyet Başsavcımız Zekeriya Alper İnanç’ı, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başsavcımız bildiğimiz gibi Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden ilçemize gelerek göreve başladı. Tabii Şanlıurfa’da bir takım badireler atlatmış ve hatta millete hizmet ederken muhterem eşleri terör örgütünün saldırısı sonucu Viranşehir’de yaralanmıştı” dedi.

 

MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM






Uyuşturucu ve asayiş sorunlarına değinen Bedir, “Elbette  Şanlıurfa gibi olmasa da İnegöl’de de asayiş olaylarının fazla olması bizlerin en büyük dertlerinden birisidir. Yeni atanan emniyet müdürümüz ve yeni başsavcımıza bu konularda ki dertlerimizi anlattık.  Uyuşturucu ve asayiş olaylarında ki hassasiyetlerimizden bahsettik. Ümit ediyoruz ki tüm bu sorunlar yeni emniyet müdürümüz ve başsavcımızın çalışmaları ile en aza indirgenecektir. Tekrar yeni başsavcımıza görevinde başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş