MHP’li adaylar Çeltikçi’yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayları Hayati Bedir ve Ümit Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında Çeltikçi Mahallesini ziyaret etti.

Yayınlama: 06.06.2018
1.163
A+
A-

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı gerçekleştirilen ziyarete MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Ümit Kaplan, Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Uğur Sabri Çağlar ve teşkilat mensupları katıldı

 

ÜLKEMİZ ATEŞ ÇEMBERİ İÇERİSİNDE






Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun,” 24 Haziran 2018 ülkemizi ve milletimizi çok yakından ilgilendiren önemli bir seçim tarihi. Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve refahı için, Cumhur ittifakı olarak, AK Parti ile birlikte, milletin birliği ve beraberliği için ittifak kurduk.  İnşallah bu ittifak sadece bu seçimler için değil, devletimizin ve milletimizin bekası ve milletimizin huzuru için yapılan bir ittifak. Ülkemiz ateş çemberi içerisinde” dedi.

 

ASGARİ ÜCRETTEN VERGİ ALINMAYACAK

Daha sonra konuşan MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, “24 Haziran’da bir seçim var. Burada sizlere çok iş düşüyor. Özellikle genç kardeşlerimize çok iş düşüyor. Bu verilen mücadelelerin hepsi sizlerin geleceği için. Bize bu Anadolu coğrafyasını bırakan atalarımızın, bize bıraktığı gibi, hatta daha iyi bir şekilde bizlerinde çocuklarımıza bırakmamız gerekiyor. Bu noktada kıymetli genç kardeşlerimizden çaba bekliyoruz. Birileri ittifaklar yapıyor. Birileri Afrin’de mücadele eden paşalarımızın apoletlerini sökme vaadi veriyor. Memleketimiz parçalanmak isteniyor. Bundan 100 sene önce Anadolu Coğrafyası bu sıkıntıları yaşadı. Bize tekrar İstiklal Marşı yazdırmak istiyorlar. Geçen yıl sizlerin oyu ile değişen sistemle birlikte baraj artık %50 artı 1 oldu. Buda otomatik olarak ittifakları doğurdu. Bizlerde MHP olarak, AK Parti ile birlikte ittifak kurduk. Bu ittifakı memleketimiz ve sizlerin geleceği için kurduk. 15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Önceden büyüklerimiz 80 ihtilalini anlatırdı. Onu birçoğumuz görmedim ama 15 Temmuz’u hep birlikte gördük ve yaşadık. Allah korusun o gece gerçekleşseydi bu akşam belki hiç birimiz burada yoktuk. Bazı gerçekleri görmemiz gerekiyor. Bu verilen mücadeleler, gençlerimizin geleceği için. Yaş itibari ile hem çok talihsi, hem çok talihsiz bir kuşağız.  Memleketin düştüğü sıkıntıdan kurtaracak olan bizleriz. Burada büyüklerimiz var, memleketimizin son 50 yılını iyi biliyorlar. Yokluklar ve sıkıntılar çekildi. Bugün varlık ve bolluk içerisineyiz. Gençlerimiz ile ilgili MHP’nin seçim beyannamesinde çok güzel açıklamaları var. Üniversiteye gidecek arkadaşlarız var,  MHP’nin beyannamesinde üniversite sınavları kaldırılacak. Fabrikada çalışan arkadaşlarımız elbet vardır, onlar içinde asgari ücretten vergi alınmayacaktır. Vergi alınmayınca 2500 TL’ye yakın bir maaş alacak. Emeklilik yaşına takılan büyüklerimizin sıkıntıları giderilecek. Çeltikçi tarım ile uğraştığı için bunu söylüyorum; çiftçinin en büyük sıkıntısı mazotun çok pahalı olması. Sizlere mazotta verginin kaldırılacağını vaat ediyoruz. MHP mecliste 35 milletvekili ile bu kadar mücadele edebiliyor. Bir insanın kolu ne kadar kuvvetli olursa taşı o kadar uzak bir mesafeye atar. Onun için MHP’nin mecliste güçlü olması, parlamentoda salt çoğunluğun sağlanması gerekiyor. Bu noktada siz kıymetli kardeşlerimizden, büyüklerimizden MHP’ye destek bekliyoruz. Cumhur İttifakı’nda Cumhurbaşkanlığı için bizler aday çıkarmadık. MHP’nin adayı sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ama milletvekilliği seçimlerinde de siz kardeşlerimizden ve kardeşlerimizin yakınlarından oy istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

49 YILLIK ŞEREFLİ BİR GEÇMİŞİMİ VAR

MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Ümit Kaplan ise, “İçinizde ilk defa oy kullanan arkadaşlarımız var. Değerli kardeşlerimiz sandığa yüreğiniz ile gidin, vicdanınız ile oyunuzu kullanın. Bu bir vatandaşlık gereğidir. Oy kullanacağınız, vicdanınız ile oy kullanacağınız parti hangi parti olursa olsun başımızın tacıdır. Lakin, altını çizerek şunuda belirtmek isterim ki, 35 milletvekili ile 15 Temmuz’dan sonra Türkiye’yi getirdiği nokta bellidir MHP’nin. Bilesiniz ki MHP mecliste ne kadar güçlüyse, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’de o kadar güçlüdür. Bizleri lütfen normal sıradan siyasiler olarak görmeyin. Bizim 49 yıllık şerefli bir geçmişimiz var. Biz 49 yıl boyunca asla yalana söylemedik. Söylemlerimizde yalan seziyorsanız, aslanlar gibi diyin. Bizde cevabını verelim. Önünüzde gördüğünüz beyannamelerimizde devlet sözüdür. Milletvekili seçilelim yada seçilmeyelim bu vaatler yerin gelmezse yakamıza yapışın” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş