MiLLET iTTiFAKIN’DAN MERPA’YA ZiYARET

31 Mart Seçim ziyaretleri çalışmaları kapsamında İnegöl’e gelen Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir MERPA Pazar yerini ziyaret etti.

Yayınlama: 14.03.2019
821
A+
A-

Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün İnegöl’de İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayımız Hakan Özdemir ile birlikte hem esnafı ziyaret ediyoruz, aynı zamanda da bölgenin de eksikleri neyse onlarında tespitlerini yapıyoruz” dedi.

 

İKİ ANA ŞİKÂYET VAR








Bozbey, “Pazarda gördüğümüz eksikler oldukça fazla. Birincisi aydınlatma ile ilgili, biride çok soğuk olduğundan dolayı esnaflarımızın şikâyetleri var. Yani pazar yeri ile ilgili iki ana şikayet var. Üçüncü şikayet ise m2 bedellerinin fazla olmasından kaynaklı, 30-40 m2 olan yerler var 50 ile 100 Türk Lirası ödeyen esnaflarımız var. Bu 100 Lira ödeyen esnafın kar etmesi gerekiyor ki, en azından kirasını karşılayabilmesi gerekiyor. Onun için bu konuda da bir tasarruf kullanacağız. Diğer sorunları konusunda burada esnaflarımız ile bir araya gelerek, esnaf odaları ile bir araya gelerek, bu sorunu yerinde çözüp, yerinde uygulamasını yapmamız gerekiyor. Çünkü biz yıllardır Nilüfer’de hep esnaflarımızla ortak kararlar aldık. İnegöl’de de bu pazar yerlerini kullanan esnaflarımızla, esnaf odalarımızla bir araya gelerek bu sorunları birlikte tespit edip, bunlara birlikte çözüm üretip uygulamasını da biz yapacağız” dedi.

 

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise, “Bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile beraber halkımızın içinde, coşkulu bir gün yaşıyoruz. Aynı zamanda hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz doktorlarımızın ve tıp çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutluyoruz. İnşallah 31 Mart’ta gümbür gümbür geliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.