Millet kıraathanesi açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimleri için özellikle gençlere vaat olarak sunduğu Millet Kıraathanesi İnegöl’de de açılıyor.

Yayınlama: 29.06.2018
1.552
A+
A-

24 Haziran seçimleri öncesine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yönelik söz ve vaatleri arasında bulunan millet kıraathanesi ile ilgili Türkiye genelinde belediyeler harekete geçti.

 

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yeri belirlenen ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan millet kıraathanesi İnegöl’de de açılıyor.






 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda harekete geçen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Yenice Mahallesi’nde bulunan ve yapımı tamamlanan mahalle konağını, millet kıraathanesi olarak hizmete açacak.

 

Millet kıraathanesinde ise özellikle gençlerin vakit geçireceği bir kütüphane olacak. İnegöl Belediyesi, Millet kıraathanelerinde ayrıca ücretsiz çay ve kek ikramında da bulunacak.

 

Yenice Mahallesi’nde yapımı tamamlanana mahalle konağının önümüzde ki günlerde millet kıraathanesi olarak hizmet vereceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş