Milliyetçi Hareket Partisi’nde Ülkü Ocakları dönemi

Yayınlama: 30.11.2022
408
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, basın mensupları ile bir araya gelerek yeni yönetimini açıkladı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bayram, yeni süreçte ve gelecekte ana kademede Ülkü Ocakları’nda görev alan kişilerle devam edileceğini belirterek, “Hepimiz ülkü ocakları kökenli olduğumuz için çalışmak istediğimiz arkadaşlarımız da daha çok Ülkü Ocakları kökenli” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Bayram, burada yeni yönetimini tanıtırken, özellikle yeni süreçte Ülkü Ocakları’nda görev almış kişilerle bir yönetim oluşturulduğuna dikkat çekti.








TORUN’UN ADAY ADAYLIĞI İLE GÖREVE ATANDI

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Bayram, Aytekin Torun’un milletvekilliği aday adaylığı süreci ile İnegöl İlçe Başkanı olarak atandığını ifade ederek,

“İlçe Başkanımız Aytekin Torun’un aday adaylığını açıklamasının ardından, ben atandım İlçe Başkanı olarak. Bunun akabinde bir yönetim kurulu oluşturmak gerekti. Önceki hafta da genel merkezimizden yönetim kurulumuzun onayı geldi. Bugün sizlerle bu yüzden beraberiz. Yönetimimiz, ilçe başkanlığımız ve İnegöl adına hayırlı olsun” dedi.

SİYASETE UZAK DEĞİL

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’nda yıllarca görev aldığını ve aynı zamanda çeşitli spor kulüplerinde ve STK’larda yöneticilik yaptığını belirten Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“2001 Yılında Ülkü Ocakları mensubu olarak fikir dünyama başladım. Ülkü Ocakları’nın birçok kademesinde görev aldıktan sonra 2012 yılında İnegöl Ülkü Ocakları Başkanlığı’nı yaptım. Daha sonra 2014’te belediye meclis üyesi adaylığı, akabinde ilçe teşkilatında birtakım görevler aldım. Ardından 2019 yılında Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı sürecim vardı. 2019 Yerel Seçimleri’nin ardından il başkanımızın takdiri ile Bursa il yönetimine girdim. Bu da yaklaşık 3 hafta önce ilçe başkanı olarak atanmam ile son buldu. Bu anlamda aslında göreve yeni geldik fakat uzun süredir teşkilatımızın, ilçe siyasetinin içerisindeyiz. Bunun haricinde bir takım spor kulüplerinde yöneticilik yaptık”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDE ÜLKÜ OCAKLARI DÖNEMİ

Yeni yönetimin özelliklerine de değinen Bayram, özellikle saha siyasetini benimseyen ve seven özellikleri bulunan isimlerle bir yönetim oluşturduklarını belirterek;

“Genç dinamik bir yönetimimiz var. Saha siyasetini bilen, sahayı seven bir yönetim oluşturmak istedik. Bu anlamda yönetimdeki arkadaşlarımızı da bu yönde seçtik. Çünkü önümüzde tarihi bir seçim var. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimleri tarihi bir seçim olarak nitelendiriyoruz. Bu anlamda atamamızın olduğu günün hemen akabinde sahaya indik. Şu anda sahadayız. Yaklaşık 1 yıldır gerek köy gerek mahalle ziyaretleri ile seçim çalışmalarının daha önceden planlandığını görmüştünüz. Bende ilk yöneticisi olarak İnegöl’deki seçim çalışmalarına katılmıştım. Güzel bir yönetim devraldık. Güzel çalışan bir ilçe teşkilatı devraldık. Bu ilçe teşkilatımız ile mevcut yönetimimizin üzerine ilaveler yaparak, sahada olmaya devam edeceğiz. Ben şahsen saha siyasetini sevdiğim için arkadaşlarımızı da o anlamda seçtik. Hep beraber sahada olacağız. Bununla alakalı geceli gündüzlü çalışmaya başladık. Önümüzdeki seçim odaklı tüm çalışmalarımız devam ediyor. Eski yönetimden 17 kişi var. Toplam 49 kişiyiz. Kalanların hepsi yeni arkadaşımız. Herkes kendi ekibi ile arkadaşları ile kendini rahat hissettiği kişilerle çalışmak ister. Bu bir ekip işi. Bizde bu anlamda rahat edebileceğimiz ekiple çalışmak istedik. Bundan başka da hepimiz ülkü ocakları kökenli olduğumuz için çalışmak istediğimiz arkadaşlarımız da daha çok Ülkü Ocakları kökenli. Hepsi İnegöl vatandaşları tarafından bilinen sevilen, ticaretinde, siyasetinde, sosyal ilişkilerinde sorunlar yaşamamış kıymetli arkadaşlarımız” dedi.

İLK TEPRİK TELEFONU DURMUŞ’TAN

Kendisine gelen ilk tebrik telefonunun AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’tan geldiğini belirten Bayram, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Sağolsun Mustafa başkanımız beni aradı hayırlı olsun için. Randevu da talep etti. Ama bizim 2-3 hafta yönetim liste hazırlıkları vardı. Bununla alakalı da ilk kabulümüzü AK Parti İlçe Başkanı ve yönetimine ayırdık. Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hareket etmemek adına”

4 ARALIKTA ŞÖLEN VAR

Bayram, 4 Aralık’ta coşku ile gerçekleştirecekleri divan toplantısına tüm ilçe halkını davet ederek, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı:

“4 Aralık Pazar günü saat 14.30’da MYK ve MDK üyelerimizin katılımı ile Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda ilçe divan toplantımız var. Eski ilçe başkanlarımız, ocak başkanlarımız, yöneticilerimiz, mahalle sorumluları ve sandık görevlilerimizden oluşan heyetle ilçe divan toplantısı yapacağız”

Uğur Bayram Başkanlığındaki MHP İnegöl İlçe Yönetimi, şu isimlerden oluştu;

 

İbrahim Balkan, Gökmen Karabağlı, Yücel Erim, Ali Akal, Cengiz Kılıç, Lütfü Alperen Ağbayır, Behzat Doğan, Bekir Kocabıyık, Nadim Sancar, Mustafa Baltacı, Sedat Benli, Mustafa Cevahir, Cihan Demirtaş, Kerim Ellikçi, Kazım Açar, Faruk Toptaş, İsmail Söylemez, Alper Pakoğlu, Bilal Doğan, Dilek Kurşunel, Çiğdem Tatlı, Özlem Gamze Kocal, Fatih Ekin, Ramazan Sadettin Öner, Muhammet Toy, Recep Üçdal, Furkan Arslan, Oğuz Okumuş, Sinan Kocabey, Enes Gürler, Şükrü Kavas, Enes Üçkardaş, Ertuğrul Akgün, Osman Baş, Rahmi Sağdıç, Emrah Veysel, Mustafa Ergen, Alperen Abdulhamit İşçi, Adem Turhan, Güray Korkut, Cihan Benli, Talha Emir Adıyaman, Yakup Can, Eren Can Akdeniz, Emrah Aydın, Cihat Şentürk ve Ömer Faruk Yıldırım.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.