MİNİBÜSTE YAŞAYAN AİLENİN MAL VARLIĞI DUDAK UÇUKLATTI

Soğukdere mahallesinde Kurban Bayramı arifesinde meydana gelen yangında evlerinin yanması ile sokakta kalan ve Minibüste yaşamını sürdüren biri çocuk 4 kişilik ailenin mal varlığı dudak uçuklattı.

Yayınlama: 14.09.2017
627
A+
A-

11 Eylül 2017 tarihinde gazetemizin yer verdiği haberin ardından yapılan resmi araştırmalar sonucunda Bali ailesinin mal varlığı duyanları şoke etti.  Haberin ardından Bursa Valiliği talimatıyla İlçe Kaymakamlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İL ve İlçe Müdürlüğü, İnegöl Belediyesi aile için seferber olmuştu. Resmi kurumlarca Ailenin sosyo ekonomik durumu araştırıldı.
Yapılan resmi araştırmalar sonucunda aileye ait 2015 model traktör, 3 adet otomobil, 50 dönüm arazi, meyve bahçeleri, 60 adet küçükbaş hayvan ve İnegöl merkezde bir adet eve sahip oldukları ortaya çıktı. Devletin Sosyal ve Yardım Kuruluşlarının yardım kriterlerine ailenin uymadığı öğrenildi.

OLAY

Kurban Bayramı arifesinde Soğukdere Mahallesi’nde meydana gelen yangın Bali ailesine ait ev kullanılamaz hale gelmiş aile fertleri ise sokakta kalmıştı. Sokakta kalan aile, kendilerine verilen bir hurda minibüste yaşamlarını sürdürdüğünü belirterek ilgili makamlardan yardım talebinde bulunmuştu.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.