MİNİKLERİN BÜYÜK YÜREĞİ

Suriye’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan 10 yaşındaki Zeynep Çelik ve 6 yaşındaki Abdulkadir Çelik, kumbaralarında biriktirdikleri paraları büyüklerinin yönlendirmesi ile İnegöl Beşir Derneği Gönüllü Temsilcilerine teslim etti.

Yayınlama: 20.02.2017
1.830
A+
A-

Suriye’de yaşananları TV kanalarından izleyen 10  yaşındaki Zeynep Çelik ve 6 yaşındaki kardeşi Abdulkadir Çelik, kumbaralarındaki paraları yaşıtlarının katledişlerine sessiz kalmayarak İnegöl Beşir Derneği Gönüllü Temsilcilerine teslim etti.

 

TV KANALLARINDAN İZLEMİŞLER






İnegöl Beşir Derneği Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek’i ziyaret eden minik kardeşlerden 10 yaşındaki Zeynep Çelik, “Biz TV kanallarından Suriye’yi izledik. Orada insanlar çok zor durumda. Biz de kardeşimle beraber kumbaralarımıza para biriktirmek istedik. Sonra da kumbaramızdaki paraları Suriye’ye göndermek istedik” dedi.

 

ÇOCUKLAR GÖZLERİ KAPALI YOLLARDA YATIYORDU

Yaşıtlarının katledilişlerinden haberdar olmayan henüz 6 yaşındaki minik Abdulkadir, “Ben televizyonda izledim. Çocuklar gözleri kapalı yollarda yatıyordu” demesi yürekleri parçaladı.

 

ALLAH BU ÇOCUKLARIMIZIN SAYISINI ARTTIRSIN

Miniklerin büyük yüreği karşısında ne diyeceğini bilemediğini ifade eden İnegöl Beşir Derneği Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek ise, “Zeynep 10 yaşında, kardeşi Abdulkadir ise henüz 6 yaşında. TV Kanallarından Suriye’deki yaşanan insanlık dramı gözlerin çarpmış. O an da karar verip orada yaşanan zulme sessiz kalmayarak zulüm gören insanlara yardım etmek istemişler. Kumbaralarındaki paraları biriktirip, büyüklerinin yönlendirmesi ile bizi ziyaret edip kumbaralarını teslim ettiler. Bizi duygulandıran, gözlerimi dolduran bir tablo ile karşı karşıyayız. Allah bu çocuklarımızın sayısını arttırsın. Allah bu çocukları yetiştiren abilerimizden, ablalarımızdan razı olsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş