MOBİLİYUM YÖNETİMİ VALİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti. Talha Timur Han ziyarette Vali Küçük’e Mobiliyum çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Yayınlama: 16.02.2017
901
A+
A-

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, ziyarette; İnegöl’ün sahip olduğu müteşebbis ruh ile Türkiye’ye örnek olduğunu ve yüksek katma değerli üretimi ile yıllardır cari fazla verdiğini,İnegöl ekonomisinde önemli bir paya sahip olan mobilya sektörünün gelişmesi için Mobiliyum olarak çaba harcadıklarını da söyledi.

 

Timur Han, ilçemizin ülkemizdeki ve dünyadaki trendlerinin belirlenmesine katkı yaptığını, Mobiliyum’un ise bu trendleri belirleyen öncü firmaları bünyesinde bulundurduğunu,Mobiliyum’la birlikte aslında sektörümüze ve perakende müşterilerine ne denli kurumsal bir yapı kazandırdığını belirttiler.






 

Bursa Valisi İzzettin Küçük ise; İnegöl’ün Mobiliyum projesiyle Türkiye’ye hem ekonomi anlamında hem istihdam anlamında hemde döviz girdisi anlamında büyük değer kattığını, burayı önemsediklerini ve en kısa zamanda Mobiliyum’u ziyaret edeceklerini iletti.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş