Mobiliyum’dan diksiyon ve satışta ikna edici konuşma eğitimi

Türkiye’nin ilk mobilya alışveriş merkezi unvanına sahip olan Mobiliyum AVM himayesinde akademik çalışmalarını sürdüren Mobiliyum Akademi ve İnegöl Satış Danışmanları Derneği iş birliğinde, sosyal ve ticari kategoride iletişime katkı sağlayacak, ‘Diksiyon ve satışta ikna edici konuşma eğitimi’ gerçekleştirildi.

Yayınlama: 20.09.2021
501
A+
A-

Mobiliyum Akademi ve İnegöl Satış Danışmanları Derneği birlikteliğinde düzenlenen, ‘Diksiyon ve satışta ikna edici konuşma Eğitimi’ Eğitimci Tolga Günhan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Yaklaşık 150 kişinin katılım sağladığı eğitimde güzel ve ikna edici 4 altın kural ele alınırken, eğitime katılan katılımcılara sertifikaları takdim edildi.






 

Mobiliyum Akademi’nin pay sahibi olduğu eğitimde bireyler arası iletişimin ve müşterilere yönelik ikna edici konuşmanın önemine dikkat çeken konular üzerinde duruldu.

 

Tavsiyelerin örneklerle aktarıldığı eğitimde, jest ve mimiklerin doğru kullanımına yönelik bilgilerde yer aldı. Konuşma esnasında doğru nefes kontrolü, müşteriye güven veren ses, anlaşılır konuşmanın önemi ve tonlamanın ikna için önemi başlıklarında da gündelik yaşama katkı sağlayan içerikler paylaşıldı.

 

GÜZEL VE İKNA EDİCİ EĞİTİMİN SAĞLADIĞI FAYDALARI KONUŞTUK

Konuya ilişkin Mobiliyum AVM’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Gündelik yaşam tarzında bahsettiğimiz gibi ikili ilişkilerin yavaş yavaş uzak mesafelere ulaştığını üzücü örnekler eşliğinde görüyoruz. İnsanlar arası doğru kelimelerle kurulmayan cümleler farklı anlayışlara yol açarak, değerlerimizi sarsan olaylara şahit olmamızı kaçınılmaz bir hale getiriyor. İşletme ve müşteri taleplerinin bulunduğumuz bu dönemin ışığında yüz yüze görüşülme oranı telefon üzerinden görüşmeye göre daha az bir paya sahip. Mesafeler uzak olduğu için kişilerin doğru iletişim kurmaları da biraz zor olabiliyor. Bu süreç dahil yüz yüze görüşme esnasında müşterinin tutumunda satış danışmanının takındığı tavır ve üslubunun da etkisi oldukça yüksek görünüyor. Sosyal ve ticari faaliyetlere yönelik akademik çalışmalar planlayarak, bünyemizdeki işletme ve kişilerin gelişimlerine katkı sağlamak için çalışmalarımız sürecek”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş