MOBİLİYUM’DAN FAS’A ÇIKARMA

Bünyesinde 2 Ur-Ge faaliyetini devam ettiren Mobiliyum AVM, Katar’a yaptığı B2B faaliyeti ile Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’ndan 378 Ur-Ge arasından en iyi UR-Ge uygulama faaliyeti ödülüne layık görüldü. Mobiliyum AVM şimdi de 2 Ur-Ge Grubunu birleştirerek Fas’a gidiyor.

Yayınlama: 17.06.2019
585
A+
A-

Yakın pazarların birçoğuna hâkim olan Mobiliyum AVM, üyelerinin farklı pazarları görmesi oradaki ticaretin işleyişi hakkında bilgi sahibi olunması adına Fas’a gerçekleştirecekleri görüşmelere toplamda 17 Mobilya firması ve 18 katılımcı ile Fas’a gidiyor.

 

Fas’ın en büyük mobilya ithalatçıları, proje müteahhitleri ile renevasyon düşünen otel sahibi ve yöneticilerinin hazır bulunacağı programda, Mobiliyum UR-Ge üyesi firmalarının katılımı ile en son tasarım ürünlerini ve firmalarını tanıtarak yeni ihracat müşterileri kazanmaya çalışacaklar. Aynı zamanda B2B esnasında görüşme yaptıkları firmaların mağazalarını ise 20 Haziran günü Fas’lı mağazacılara  birebir ziyaret gerçekleşecek.






 

B2B görüşmeleri dışında 365 gün açık olan Mobiliyum AVM’nin ziyaret edilmesi, tanıtımının yapılması adına Fas’ta bulunan elçilik ve Ticaret Ateşesi ziyaretleri, Fas Ticaret Odası ve bağlı bulunulan dernekler görüşmeler yapılacak.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, “Fas’ın şuan ki Türkiye Mobilya ihracat verisi olan 34 milyon doların, 2023 hedefleri doğrultusunda Mobiliyum olarak şehir ve ülke ekonomisine katma değerimizin artırılması için elimizden gelen tüm gayreti göstermek adına, üyelerimizle birlikte yola çıkıyoruz. Bu gibi çıkartmaların yıl içerisinde tekrar edecek. Şehrimiz ve ekonomimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş