MOBiLYA SANAYi ASFALTLANIYOR

Recep Altepe döneminde altyapı ve üst yapı çalışmaları başlanan fakat zaman zaman hizmetlerin sekteye uğrayan Ağaç İşleri Mobilya Sanayisinde, çalışmalar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın talimatıyla hızlandırıldı. Ağaç İşleri mobilya sanayi bölgesindeki tüm sokaklara kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının döşenmesinin ardından zemin kaplama ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Yayınlama: 13.11.2017
603
A+
A-

Tüm ilçelerde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için yatırımlarına hız veren Büyükşehir Belediyesi yeni Başkanı Alinur Aktaş’ın göreve başlamasıyla İnegöl’de de altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kazandı.

 

Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’nde sürekli yaşanan altyapı sorunu için 22,5 milyon liralık harcamanın ardından yollar da asfaltlanıyor.






 

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’nde kanalizasyon ve yağmur suları ile ilgili sıkıntı yaşanıyordu. Projelendirilmesi geçtiğimiz yıl yapılmıştı. Zaman zaman çalışmalar duruyordu. Çalışmaların büyük kısmı tamamlandı. Altyapının yanı sıra caddelerimizde de asfaltlama çalımaları başladı. Tüm sokaklara kanalizasyon hatları ve yağmur suyu hatları döşendi. Zemin kaplama ve asfalt çalışmaları da başladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız aynı zamanda İnegöllü olan Alinur Aktaş’a çalışmaları hızlandırmasından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Alinur başkanımıza yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş