Mobilya Tematik Lise’de Kontenjan Doluyor

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Mesleki Eğitim İşbirliği kapsamında desteklenen Tematik Lise’de kayıtların devam ettiğini ve sınırlı sayıda kontenjan kaldığını belirtti.

Yayınlama: 02.09.2021
393
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB ETÜ ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde 2020 yılında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü kapsamında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile işbirliğine giren Hacı Sevim Yıldız Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Tematik Lise)’nde yeni dönem öğrenci kayıtlar devam ediyor. İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, öğrencilere staj ve iş garantisi bulunan Tematik Lise’de kısıtlı kontenjan kaldığını belirterek velilere ve öğrencilere çağrıda bulundu.

 

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK AVANTAJLAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB ETÜ ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında 2020 yılında gerçekleştirilen Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü çerçevesinde Türkiye’deki Oda ve Borsalarımız kendi bölgelerindeki meslek liseleriyle birlikte bu protokole dâhil oldular. Biz de İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak protokol gereğince İnegöl’de Hacı Sevim Yıldız Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Tematik Lise) ile işbirliği içerisine girerek çalışmalarımızı gerçekleştirmeye başladık. Tematik Lisemizde öğrencilerimize eğitimleri esnasında burs imkanı, staj ve iş garantisi de sunulmaktadır. Bu noktada özellikle velilerimize çağrıda bulunmak istiyorum, öğrencilerin hem eğitimleri esnasında desteklendiği hem de gelecekte mesleki kaygı ve iş bulma korkusu yaşamamaları adına büyük avantajların sunulduğu lisemize yönelerek bu fırsatları değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Mobilya alanında Mobilya Üretimi, Mobilya Teknik Ressamlığı ile Mobilya İskelet ve Döşeme dallarının yer aldığı okulumuzda kayıtlar devam ederken kısıtlı bir kontenjan kalmış bulunmakta. Okula kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize ellerini çabuk tutmaları tavsiyesinde bulunuyor, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş