MOBiLYACILAR iFTARDA BULUŞTU

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, her sene geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarına bir yenisini daha ekledi.

Yayınlama: 15.05.2019
657
A+
A-

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, her yıl düzenlediği iftar programlarına bir yenisi daha eklendi. İnegöl’de bir çok mobilyacının katıldığı iftar törenine protokolün katılımı da yoğun oldu.

 

İftarın ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Aydın, “Herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Odamızın 2018 yılında yapmış olduğu projeden bahsetmek istiyorum. 2018 yılında İnegöl’ün mobilya tarihini anlatan bir kitap kaleme aldık. 2,5 Yıl uğraşarak bu kitabı hazırladık. Üyelerimizden bu kitabı odamızdan tedarik etmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü gelecekte  çok arayacağınız bir kitap olacak. Bu eser bir köşede saklı olsun” dedi






 

Aydın, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Odamız 2018 yılı içerisinde İhracat Belgesi onayını 8,5 yıllık bir uğraş sonucunda Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanım, Birlik Başkanım ve bir çok milletvekilimiz ile siyasi parti yöneticilerimiz sayesinde, uzun uğraşlar sonunda Türkiye’de ilk defa ihracat belgesi onayını alan esnaf odası olduk. Bu da hepimizin gururu oldu. Ben bu duygu ve düşünceler ile hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah bu ekonomik sıkıntılar en kısa sürede biter ve esnaflarımız düzlüğe çıkar”

 

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan’da kısa selamlama konuşması gerçekleştirdi.

 

Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan İnegöl mobilyasının yaşayan efsanesi 88 yaşındaki mobilya ustası Şefik Hersekli, “Allah afiyet, bereket, güzellik ihsan eylesin. Her türlü zorluklarını gidererek, afiyetinizi daim kılsın. Afadlardan bereketlerden korusun. Davetinizden dolayı değerli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bendeniz 1932 senesinde doğdum. Yaşım 88. Bu sektöre çok hizmet ettim. Allah cümlenizden razı olsun” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş