MOBİLYACILARA BOĞAZDA İFTAR

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin en büyük, Dünya’nın ise ilk 10 şirketi arasında yer alan Kastamonu Entegre ve İnegöl´ün mobilya sektöründeki öncü tedarikçi markaları arasında yer alan İnegöl bayisi Baleno Orman Ürünleri, İnegöl protokolü ile çok sayıda mobilyacı esnafa İstanbul boğazında düzenlediği tekne turunda iftar yemeği verdi.

Yayınlama: 12.06.2017
745
A+
A-

 

İftar yemeğine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Şentürk, Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, Satış ve Pazarlama Direktörü Cahit Akyıldız, Satış Müdürü Ayhan Canikli ile çok sayıda mobilyacı esnaf katıldı.

 








Üsküdar Paşa Limanından kalkan teknede iftarını açan mobilyacılara yaklaşık 4 saatlik boğaz turu düzenlendi.

 

Yemeğin ardından açıklama yapan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, iftara katılan ilçe protokolüne ve mobilyacılara teşekkür etti.

 

Kastamonu Entegre İnegöl Bayisi Baleno Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek, ise “İnegöllü mobilyacı esnaflar ile böyle güzel bir ortamda iftar yapmak her zaman bize keyif vermiştir. Katılımlarından dolayı ilçe protokolüne, ilçemizin değerli mobilyacılarına ve bu iftara vesile olan Kastamonu Entegre ailesine teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da “Bizde mobilyacı esnafımızı yalnız bırakmamak için iftara eşlik ettik. Bu güzel iftar organizasyonunu düzenleyen Kastamonu Entegre ile İnegöl Bayisi olan Baleno Orman Ürünleri yetkililerine teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.