MODEF 41. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

2-6 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MODEF Fuarı 41. kez kapılarını açacak. 160 mobilya firmasının 25 bin metrekare alanda ürünlerini sergileyeceği fuara 25 bin dolayında ziyaretçi gelmesi hedefleniyor.

Yayınlama: 01.04.2019
726
A+
A-

Fuara 50 dolayındaki ülkeden firma temsilcisi ile görüştüklerini de ifade eden İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, bu ülkelerden geçen yılki fuara 863 ziyaretçi geldiğini bu yılki fuara da 1000 dolayında ziyaretçi beklediklerini ve 150 profesyonel alıcıyı MODEF organizasyonu ile fuara getireceklerini belirtti.

 

MODEF 2019 Fuarı’nın kendini ispatlamış profesyonellere yeni ticari kapılar aralamalarını sağlayacağını ifade eden Başkan Uğurdağ, şunları söyledi: “Kalitesi, güveni, tasarımı ve yeni trendleri ile kendini kanıtlamış olan İnegöllü mobilyacılarımız bu fuar ile kendilerini profesyonellere tanıtma fırsatı bulacaklar. Fuarımızın önemli anlaşmalara zemin hazırlayacak. İnegöl mobilyası, kendi markalarıyla tasarım, kalite, rekabetçi fiyatlar, satış öncesi ve sonrası sağlanan müşteri memnuniyeti ile günden güne artan bir başarı grafiği yakaladı”








 

MODEF 2019’da; ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürün sergilenecek. Fuara gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan MODEF 2019; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.

 

Öte yandan MODEF yönetimi bu yıl en büyük tanıtım ağını da hayata geçirmiş oldu. Yerel seçimler nedeni ile 6 ulusal kanalın yayınına sponsor olan MODEF, bu alanda da bir çok vatandaşın dikkatini çekti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.