MODEF’iN EN öZEL üRüNü Elit YATAK

Geçtiğimiz gün 39. kez kapılarını açan MODEF Fuarı’nın en özel ürünü; ‘Elit Yatak’ oldu. Elit Yatak’ın TV, karyola içinde masaj koltuğu, bilgisayar masası, müzik kutusu, kasa ve buzdolabı gibi bir çok özelliği bulunurken, MODEF’i ziyaret eden katılımcılar bu ürüne yoğun ilgi gösterdi.

Yayınlama: 05.04.2018
772
A+
A-

Geçtiğimiz gün açılış töreni gerçekleştirilen MODEF Fuarı, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Fuar içerisinde teknoloji ve tasarımı ile ön plana çıkan; ‘Elit Yatak’ misafirlerin ilgi odağı oldu.

 

Genç mobilyacı Alaattin Yiğit, tasarımı ve teknolojisi ile Elit Yatak’ın ilgi odağı olduğunu belirterek, “Yatağımızın ismi Elit. Elit yatağımızın bir çok özelliği var. Mesela sağ tarafında müzik kutumuz var. Müzik kutumuzu sağ tarafa doğru kaydırdığımız zaman hemen altında kasa var. Yan tarafında akıllı sehpamız var açılıp kapanabilir. Hemen alt tarafta iki adet çekmecemiz var. Dinlenme masaj koltuğumuz var karyolamızın içinde. Açılır kapanır TV var. Bunların haricinde küçük buzdolabımız var. yine yatak içerisinde açılır kapanır bir de sehpamız var” dedi.








 

Elit Yatak’ın tamamlanması ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirten Alaattin Yiğit, bu özel çalışma ile MODEF’e renk kattıklarını ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

 

BİR EV TAĞA SIKIŞTIRILMIŞ GİBİ

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise, “Bütün katılımcılarımıza, İnegöl’ümüze hayırlı olmasını diliyorum fuarımızın. Bu reyonumuzda sadece ilginç tasarımlara verdiğimiz bir alan. Bu sene arkadaşlarımızın yaptıkları bu üründen dolayı hem yer vererek ödüllendirdik hem de kendilerini tebrik ediyoruz. Çok muazzam bir tasarım yapmışlar. Neredeyse bir evi yatağa sıkıştırmışlar. Buzdolabı, kasası, TV’si, bilgisayarı, hepsi bir arada. Kullanışlı bir ürün. Biz, kendini geliştiren, tasarımları ile ön plana çıkan arkadaşlarımızı hem kutluyoruz hem de tebrik ediyoruz. Biz oda olarak üyelerimiz olan arkadaşlarımızı da ödüllendireceğiz plaket ile”

 

FUAR GAYET İYİ GİDİYOR

Fuar ile ilgili bilgiler veren Özcan Ayhan şu ifadeleri kullandı: “Fuar gayet iyi gidiyor. Türkiye’de biliyorsunuz hammaddeye gelen zamların, komşu ülkelerde çıkan huzursuzluklar, ülkemizin Afrin’e yapmış olduğu operasyonun arifesinde yapılan bu fuarın, yine güzel bir şekilde ziyaretçi kabul etmesi güzel bir şey. Ticaret devam ediyor. Devletimizin de kendi işleri devam ediyor. Düğün sezonu ile birlikte hem beyaz eşyada hem mobilyada bir hareketliliğe neden oluyor. Hem sezonumuz hem düğün sezonu hem de evlerin düzenlenmesi bize hareketlilik getireceğine inanıyorum. İlçemize ve ülkemizin fuarın hayırlar getirmesini diliyorum. Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Su akar yolunu bulur. Ekonomi de yolunu bulur”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.