Model uçak tutkunları DOSTUM’da buluştu

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve kısa sürede alternatif turizmin merkezlerinden biri haline gelen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), 7 farklı şehirden gelen yaklaşık 50 model uçak tutkununu ağırladı.

Yayınlama: 07.05.2018
633
A+
A-

Sanayisi ve tarımı ile ön plana çıkan ancak son yıllarda yapılan atılımlar sayesinde turizm alanında da adından sıkça söz ettirir hale gelen İnegöl, İnegöl Belediyesi’nin organizasyonlarıyla farklı şehirlerden konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Alternatif sporların merkezi olması hedefiyle kurulan ve bugün birçok alanda adından söz ettirir seviyeye ulaşan İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), bu hafta model uçak tutkunlarını bir araya getirdi.

 

GECEYİ DOSTUM’DA KAMP YAPARAK GEÇİRECEKLER






DOSTUM’un Yeniceköy mahallesinde bulunan merkezinde; Manisa, İzmir, Bilecik, Ankara, Isparta, Bozüyük ve Yenişehir’den gelen yaklaşık 50 model uçak tutkununun katıldığı ‘Model Uçak Etkinliği’ düzenlendi. İnegöl’deki model uçak tutkunlarının da katıldığı etkinlik kapsamında, 7 farklı şehirden gelen konuklar gün boyu uçuş etkinlikleri gerçekleştirdi. Cumartesi gecesini de DOSTUM merkezinde kamp yaparak geçirecek model uçak tutkunları, Pazar günü etkinliği sonlandıracak.

 

DOSTUM MERKEZİNE HAYRAN KALDILAR

Model uçak uçuşları sürerken, bugün Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’te Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt ile birlikte model DOSTUM merkezini ziyaret etti. Burada model uçak tutkunlarıyla bir araya gelen Yiğit, uçuşlar ve alan hakkında bilgi aldı. Son derece keyifli vakit geçiren model uçak tutkunları, DOSTUM’un imkanlarının çok yüksek olduğunu ifade ederek İnegöl Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

TURİZM OLMAZSA OLMAZIMIZ

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, turizmin İnegöl Belediyesi’nin olmazsa olmazlarından biri olduğunu söyledi. İnegöl’ün Turizm ile anılması noktasında ellerinden gelen ne varsa yapmaya çalıştıklarını kaydeden Yiğit; “Turizmden şehrimizin hak ettiği payı alması noktasında tüm dinamiklerimizi harekete geçirerek çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. DOSTUM’da doğayı sevenler, sporu sevenler, alternatif spor branşlarıyla tanışmak isteyenler ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış bir merkez. Alternatif spor dallarının merkezi olmayı hedefleyen DOSTUM içerisinde; Doğa yürüyüşü, Okçuluk, Motocross, Bisiklet, ATV Safari, Yamaç Paraşütü, Hafif Sivil Uçaklar, Balıkçılık, Deniz Bisikleti, Foto Safari, Oryantiring, Kampçılık ve Off Road olmak üzere toplam 13 branş mevcut” dedi.

 

İnegöl Belediyesi’nin mega projelerinden olan ve şehrin kapılarını turizme açan DOSTUM’un adrenalin dolu etkinlikleri sürdüğünü de ifade eden Yiğit; “Bugün Model Uçak etkinliği için buradayız. Isparta, Ankara, Manisa, İzmir, Bilecik, Bozüyük ve Yenişehir’den toplamda 50 model uçak tutkununu DOSTUM’da misafir ediyoruz. Yine İnegöl’den de model uçak tutkusu arkadaşlarımız aramızda. Model Uçak Etkinliği için DOSTUM’a gelen misafirlerimiz, kamp kurarak geceyi burada geçirecekler. Dostum bünyesindeki farklı alternatif sporları da yakinen görme şansına kavuşacak olan model uçak tutkunları, dolu dolu bir hafta sonunu Dostum’da geçirmenin keyfini yaşayacaklar” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş