Motosikletler denetimden geçiyor

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, yaz ayları ile birlikte trafiğe çıkan trafiği tehlikeye düşüren, abartı egzoz sesleri ile vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Yayınlama: 30.07.2018
895
A+
A-

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, yaz ayları ile birlikte trafiğe çıkan trafiği tehlikeye düşüren, abartı egzoz sesleri ile vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler ilçenin belirli noktalarında uygulama yapıyorlar.

 

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ilçenin belirli noktalarında yaptıkları uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı. Özellikle son günlerde sayıları artan, yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve otomobil sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini yoğunlaştırdı.








 

Sabah saatlerinde Milli irade meydanı üzerinde uygulama yapan trafik ekipleri, bir süre sonra Osmanbey caddesi pazartesi pazarı civarında uygulama yaptı. Trafik ekiplerine yardımcı olarak yunus ekipleride eşlik etti. Ekipler  havaların ısınması ile birlikte İnegöl’ün vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletlerin piyasaya çıkması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için bu tür uygulamaları yapıyor.

 

MOTOSİKLETLERE YAKIN MARKAJ

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceleme yaparken çok sayıda  motosiklet bağlandı.  Evrakları eksik olan motosiklet sürücülerine ceza yağdı. Eksiği bulunmayan sürücüler ise yapılan sorgulamaları ardından yolları devam ederken, eksiği bulunan motosikle sürücüleri ceza yazıldı. Motosikler ise kurtarıcılar tarafından otoparka geçildi. Vatandaşlar ise uygulamalardan memnun olduklarını belirttiler. Öte yandan ekipler uygulamalara ara vermeden uzun süre böyle devam edeceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.