MPH çalışmalarına start verdi

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından, üye kayıt ve katılım çalışmaları kapsamında Sani Konukoğlu Camii önüne stant kurdu. Stantta açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Seçimlerden daha güçlü çıkabilmek adına, seçim zamanını beklemeden sahaya inerek vatandaşlarımızla buluşup, hem onların dertlerini dinleyip taleplerini almak hem de partimize üye yaparak daha güçlü bir MHP parolası ile programımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yayınlama: 30.07.2021
666
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, şu ifadeleri kullandı:

 

DEVLETİM GEREKLİ CEZAYI KESECEK








“Son günlerde ülkemizin çeşitli yerlerinde meydana gelen orman yangınları, bizleri derinden üzmüştür. Manavgat’ta başlayan, sonrasında Mersin, Adana, Osmaniye, Muğla, Kayseri, Kütahya ve en son aldığımız bilgilere göre Bursa’mızın Mustafakemalpaşa ilçesinde can ve mal kaybına neden olan yangınlarda ülkemizin ciğerleri yanmıştır. Yüce Türk Devletinin bu hain saldırılara sorumlularını bulup, en ağır şekilde cezalandıracağına inancımız tamdır. Şu unutulmasın ki; 5 bin yıllık kadım Türk devleti, bu tür saldırılara asla boyun eğmeyecektir. Yangınlarda ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Maddi kayba uğrayan vatandaşlarımız için devlet millet el ele bertaraf ederek yeniden huzuru ve güveni tesis edeceğiz. Söndürme ve soğutma çalışmalarında yer alan asker, polis, zabıta, orman görevlisi ve tüm vatandaşlarımızın Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizler de milliyetçi ülkücü teşkilatlar olarak, her türlü yardıma hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum. Burada her üyemiz için 10 fidan dikeceğimizi kamuoyun duyuruyorum”

 

BAŞARIYA ULAŞACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDIR

“Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, üye katılım ve üye kayıt programımız 30-31 Temmuz tarihleri arasında standımızda gerçekleştirilecektir. 2023 Türkiye’sinin amaç ve hedefleri doğrultusunda Türk dünyasına, Orta Asya ve Balkanlarda yaşayan Müslüman Türk kardeşlerimiz zalimlerden kurtarmak için Türk ordusunu beklemektedir. Seçimlerden daha güçlü çıkabilmek adına, seçim zamanını beklemeden sahaya inerek vatandaşlarımızla buluşup, hem onların dertlerini dinleyip taleplerini almak hem de partimize üye yaparak daha güçlü bir MHP parolası ile programımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çizdiği yolda ve işaret ettiği hedefe ulaşabilmek, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın ruhunu ve vizyonunu daha ileri götürmek adına elzem ve gereklidir. Biz Milliyetçi-Ülkücü fikriyat sahibi insanlar olarak yılmadan, yıkılmadan, karamsarlığa düşmeden, ayrılmadan bir bütün olarak, azim ve kararlılıkla, gece gündüz demeden çalışarak genel başkanımızın bize çizdiği çizgide başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır”

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.