MÜSiAD’TAN iTSO’YA DESTEK

İstanbul Mobilya Fuarı süresince havalimanı ve açık alanlarda İnegöl mobilyasının tanıtımını yapan İnegöl ve Ticaret Odası’na MÜSİAD’dan teşekkür geldi. MÜSİAD Başkanı Halil Malkaç aynı uygulamanın İstanbul’da Ocak ayında düzenlenecek olan fuar döneminde de devam ettirilmesini ancak tanıtım görsellerinin her dilde anlaşılabilecek şekilde tasarlanması gerektiğini söyledi.

Yayınlama: 17.11.2017
552
A+
A-

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) 7-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen Furniture İstanbul 2017 (İstanbul Mobilya Fuarı) süresince, Atatürk Havalimanı içi ile fuar alanına yakın olan açık hava reklam alanlarında İnegöl mobilyasının tanıtımı yapmasına ilk tebrik

 

İTSO’nun İnegöl mobilyasına sahip çıkmasını önemli bulduklarını anlatan MÜSİAD Başkanı Halil Malkaç, “İnegöl’ümüzün ana sektörü mobilyadır. Mobilya sektörünün canlı olması diğer sektörlerinde canlı olması demek. İnegöl’ün özelliği bu. Bu nedenle son yıllarda İnegöl Mobilyasının tanıtım atağına İTSO’nun da dahil olması sevindirici” diye konuştu.








 

GÖRSELLER DAHA ETKİLİ OLMALI

İstanbul’da düzenlenen mobilya fuarlarının ihracatı canlandırmaya yönelik olduğunu hatırlatan Malkaç, “İTSO’nun tanıtım reklamlarında sadece Türkçe dili kullanılmış. Bizlerin ricası görsellere İngilizce ve Arapça dillerinin de eklenmesi, yada sadece fotoğraf kullanılarak her dilden anlaşılabilecek bir algı çalışması yapılmasının daha faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

 

TANITIMLAR DEVAM ETMELİ

İstanbul’da Ocak ayında yapılacak olan fuar döneminde de aynı çalışmanın yapılmasını istediklerini de anlatan Malkaç, “İnegöl’de ki mobilya sektörünün gücünü tüm dünyaya göstermek zorundayız. İTSO bu konuda ilçe esnafının yanında olmaya devam ederse zor dediğimiz pazarlara bile gireriz. Biz STK’ların görevi ilçedeki bu değere sahip çıkmaktır. Mobilyacı esnaflarımız kazandıkça İnegöl kazanıyor. İnşaat sektörü kazanıyor, orman ürünleri sektörü kazanıyor, kimya sektörü kazanıyor, tekstil sektörü kazanıyor, hizmet sektörü kazanıyor. Neredeyse tüm sektörlere ciddi kazanımları var.” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.